Gönüllü gençlerden köy okulundaki öğrencilere palyaçolu sürpriz

Gönüllü gençlerden köy okulundaki öğrencilere palyaçolu sürpriz

Gönüllü gençlerden köy okulundaki öğrencilere palyaçolu sürpriz

Amasya’nın Taşova ilçesinde Gençlik Merkezindeki gönüllü gençler bir köy okuluna giderek çocuklara palyaço sürprizi yaptı.
Uluköy Şehit Komiser Mustafa Düzgün İlkokuluna giden gönüllü gençler, palyaço kıyafetleri giyerek çocuklara sürpriz yaptı. Palyaçoları karşısında gören öğrenciler hem şaşırdı hem de sevindi. Gençler, okulun bahçesinde birlikte ip atlayıp geleneksel oyunları öğrettikleri çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.
İlçedeki bütün köy okullarında öğrenim gören çocuklara benzer sürprizler yapacaklarını belirten Taşova Gençlik Merkezi gönüllüsü Talha Şahin, “Bugün burada ilkokul öğrencileriyle beraber geleneksel oyunlarımızı oynadık. Çeşitli parkurlar, halat çekme, ip atlama gibi, etkinliklerimiz yapıldı. Anasınıfı öğrencilerin bir talebi olmuştu bizden. Palyaço görmek istiyorlardı. Biz onu da bugün yerine getirdik” diye konuştu. Mutlu bir gün geçiren çocuklar, gönüllü gençlere teşekkür etti.


Güncel 9.01.2023 11:33:33 0

İlginizi Çekebilir

1

Feke'de takla atan otomobildeki 2 kişi yaralandı

2

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

3

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

4

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

5

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

6

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

7

SunExpress'te üst düzey atama

8

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

9

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

10

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı