Görele’ye yarı olimpik yüzme havuzu

Görele’ye yarı olimpik yüzme havuzu

Görele’ye yarı olimpik yüzme havuzu

Giresun’un Görele ilçe Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçenin Yeşiltepe Mahallesinde yapımı devam eden Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda sona gelindi.
Belediye Başkanı Tolga Erener, ’Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’ inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek, temmuz ayı içerisinde açılışının yapılacağını müjdeledi.
İlçenin ihtiyacı olan bir projeyi daha hizmete açacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Erener, "Hayırlısıyla önemli bir projemizin inşaat çalışmalarında daha sona yaklaştık. İnşallah Temmuz ayında ’Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’muzun açılışını yaparak, halkımızın hizmetine sunacağız. Bu eserde ilçemize ayrı bir değer katacak. Bu projemizde emeği bulunan herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun" dedi.


Spor 23.05.2022 12:52:45 0

İlginizi Çekebilir

1

32. Golf Mad Turnuvası sona erdi

2

Hatay'da otomobilde çıkan yangın söndürüldü

3

Antalya'nın yüksek kesimleri beyaza büründü

4

Adana'da evde çıkan ve okul lojmanına sıçrayan yangın söndürüldü

5

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

6

Kahramanmaraş'ta "UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi

7

Hatay'da fırtına etkili oluyor

8

Hatay'da eşini baltayla öldürerek evin banyosuna gömen zanlı tutuklandı

9

LÖSEV gönüllüleri "Dünya Gönüllüler Günü"nde bir araya geldi

10

Mobilya sektörü MOSDER Business'ta buluştu