Görevinde yükselmeye hak kazandılar

Görevinde yükselmeye hak kazandılar

Görevinde yükselmeye hak kazandılar

Kütahya Belediyesi’nde çalışan 17 memurun görevde yükselme sınavı ile birlikte, yeni kadrolarına atanmaya hak kazandığı belirtildi.
Görevde yükselme sınavında başarılı olan memurları makamında ağırlayan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Kütahya Belediyemizin açtığı görevde yükselme sınavından başarılı olarak bir üst göreve yükselme şansı olan mesai arkadaşlarımızla birlikteyiz. Huzurunuzda bugüne kadar şehrimize ve belediyemize verdikleri katkılardan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca bundan sonra da yapacakları hizmetler için şimdiden başarılar diliyorum. Kendilerine ve ailelerine hayırlı olsun. Yapılan sınavlar sonucunda 10 arkadaşımız genel idari hizmetler sınıfında memur olarak görev yaparken şefliğe yükseldiler. Bir arkadaşımız muhasebeci kadrosuna, bir arkadaşımız teknik hizmetler kadrosundan mühendis kadrosuna, 2 arkadaşımız teknik hizmetler sınıfından tekniker kadrosuna, bir arkadaşımız sosyolog kadrosuna, bir arkadaşımız sağlık hizmetleri kadrosunda iken biyolog kadrosuna, bir arkadaşımız da avukatlık görevine atandı. Atama kararnamelerini imzalayıp, buradan boşalan kadrolara da alttaki arkadaşlarımızı yerleştirmek üzere ileriki günlerde bir çalışma yapacağız” dedi.
Görevde yükselme sınavlarında başarılı olan memurlar adına konuşan Sosyolog Şule Şerife Alagöz ise, 14 yıldır Kütahya Belediyesi’nde görev yaptığı belirterek, “İlk defa böyle bir sınav açıldı. Bu yüzden mutluyuz. Teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.


Güncel 10.02.2022 15:46:08 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de öğrencilerin tasarladığı robotların yarıştığı etkinlik başladı

2

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

3

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

4

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı

5

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

6

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

7

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

8

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

9

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

10

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak