Radyo 80?in düzenlediği ?Gözyaşı Geceleri Tövbekâr? adlı program 13 Kasım Cuma Günü Saat 19?da Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezinde düzenlenecek.
Sosyal ve kültürel etkinliklere önem verdiklerini söyleyen Radyo 80 Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Tozluklu, insanlığın Mevlana?nın mesajına ihtiyacı olduğunu söyledi.
Gözyaşı Gecelerini Osmaniyelilerle buluşturacak olmaktan mutlu olduklarını ifade eden Tozluklu, ?Mevlana?nın insanlığa mesajlarını yaymak için Haşim Akten ve ekibi 29 yıldır sahnelerde gösterilerini sürdürüyor. Mevlana?nın ?Gel, gel, ne olursan ol yine gel, ister kâfir, ister mecusi, ister putperest ol yine gel, bu kapı ümitsizlik kapısı değildir. Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel?? mesajının günümüz insanı için ümit ışığı olduğuna inanıyoruz. Bu mesaj, ümitsizliğe ve boşluğa düşenler için büyük önem taşıyor. İnsanımız için bu ümit kapısının her zaman açık olduğuna inanıyoruz? dedi.
İzleyenlerde derin izler bırakan bu duygu yüklü programın kaçırılmaması gerektiğini söyleyen Tozluklu, davetlilerden de yanlarında ?mendil? bulundurmalarını tavsiye etti.
Son olarak Tozluklu, ?Gözyaşı Geceleri Tövbekâr? programına katkılarından dolayı Alvina, Velipaşaoğlu Arçelik, Dağ Tekstil, Dünya İnşaat, Kabuller Ev Concept, Miss Meri, Bilim Koleji, Erdemler Mobilya, Okur Kuruyemiş, Bedesten, Royal Halı, Kaplan Yapı Market, Şenay Kuaför, Tatlıcı Köse, Özgür Moda Life, Çavuş Usta, Akdeniz Kebap, Örsdemir Hiram Concept, Yeni Buluş Yemekçilik, Gümüş Unlu Mamülleri, Kılıçlar Arçelik, Güven Emlak, Yılmazer Fıstıkçılık, Kar Temizlik ve Yenihayat Hastanesi?ne teşekkür etti.