Groenendiijk: “Yaptığımız hatalar anlaşılır tarzda hatalar değildi”

Groenendiijk: “Yaptığımız hatalar anlaşılır tarzda hatalar değildi”

Groenendiijk: “Yaptığımız hatalar anlaşılır tarzda hatalar değildi”

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, Gaziantep FK maçının ardından yaptığı açıklamada, ilk yarı iyi oynadıklarını ancak ikinci yarı sahaya gereğinden fazla rahat çıktıklarını söyledi.
Süper Lig’in 4. hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Gaziantep FK’ya 5-2 mağlup olan A. Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, mücadele sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Groenendijk, taktik olarak çok yanlışlar yaptıklarını düşünmediklerini belirterek, “Bazen hoca olarak bile maçın ne olduğunu anlamak zorlaşıyor. Bugün de bu maçlardan bir tanesini oynadık diyebilirim. İlk yarı iyi oynadık 2 gol hatta 3 gol attık ama 2 tanesi geçerliydi. Genele baktığımız da iyi oynadığımız bir ilk yarıdan bahsedebiliriz. İkinci yarı gereğinden fazla rahat çıktık sahaya. Yaptığımız hatalar anlaşılır tarzda hatalar değildi. Ancak burada oyuncu grubunu suçlamıyorum kaybettiğimizde hoca ekibi olarak da yaptığımız hataların bilincindeyiz. Kaybettiğimizde hep beraber göğüslememiz gerekiyor. Taktik olarak çok yanlışlar yaptığımızı düşünmüyorum. Daha çok bireysel anlamda hatalar yaptık. Bu mağlubiyeti analiz edip önümüze bakacağız. 5-2’lik skor kabul edilmesi zor bir skor oldu. Bugün kazansak ligin lideri olabilirdik bunu rakip yaptı, maç fazlası ile lider oldu. Biz önümüze bakacağız kazanma alışkanlığını geri getireceğiz takıma” dedi.


Spor 27.08.2022 01:07:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

2

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

3

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

4

Futbol: Trendyol 1. Lig

5

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

6

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

7

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

8

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor

9

Isparta'da vücut bütünlüğü bozuk halde ölü bulunan çobanın uzuv araması sürüyor

10

Kamu Hastane yöneticileri Antalya'da buluştu