Gülnar Turizm Destinasyon Tanıtım Toplantısı Vali Su başkanlığında yapıldı

Gülnar Turizm Destinasyon Tanıtım Toplantısı Vali Su başkanlığında yapıldı

Gülnar Turizm Destinasyon Tanıtım Toplantısı Vali Su başkanlığında yapıldı

MERSİN (İHA) – Mersin’in Gülnar ilçesinin turizm potansiyelinin değerlendirilmesi ve ilçenin turizm noktalarının tanıtımının daha da artırılması amacıyla düzenlenen ‘Gülnar İlçesi Turizm Destinasyonu Tanıtım Toplantısı’, Vali Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleştirildi.
Sahil Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Gülnar Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı, Mersin Üniversitesi (MEÜ) Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Atasoy, İl Kültür ve Turizm Müdürü Emre Duru ile Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar ve ilgililer katıldı.
MEÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Atasoy tarafından ilçenin turizm destinasyonu ile ilgili sunumun yapıldığı toplantıda, Gülnar ilçesi turizm destinasyon çalışmaları, mesire alanları ve turizme kazandırılması planlanan tarihi ve doğal güzellikler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.


Güncel 15.04.2021 16:38:42 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kamyonun çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

2

Belediye Hizmetleri Projesi'nin toplam büyüklüğü 368 milyon avroya ulaştı

3

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

5

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

8

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

9

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

10

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor