GÜNCELLEME 2 - Mersin'de çocuklarını darbettiği ileri sürülen baba tutuklandı

GÜNCELLEME 2 - Mersin

GÜNCELLEME 2 - Mersin'de çocuklarını darbettiği ileri sürülen baba tutuklandı

MERSIN (AA) - Mersin'de, çocuklarini darbettigi anlar sosyal medyada yayimlanan baba cezaevine gönderildi.

Mersin Cumhuriyet Bassavciligindan yapilan açiklamaya göre, bir babanin çocuklarini darbettigi anlarin sosyal medyadan yayimlanmasi üzerine sorusturma baslatildi. Kimligi tespit edilen baba H.Y. evine giden ekiplerce gözaltina alindi.

Evdeki yaslari 16, 13, 9 ve 7 olan dört kardes, koruma ve bakim altina alinmak üzere Aile, Çalisma ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü yetkililerine teslim edildi.

Emniyetteki sorgusunun ardindan adliyeye sevk edilen baba H.Y, çikarildigi nöbetçi sulh ceza hakimligince tutuklandi.

- Sosyal medyada yayimladigi görüntüleri çocuguna çektirmis

Öte yandan baba H.Y'nin emniyetteki ifadesinde, olayi kendisini terk ettigini öne sürdügü esi Z.Y. ile barismak için gerçeklestirdigini beyan ettigi ögrenildi.

Baba H.Y. ifadesinde, sosyal medya hesabinda canli yayimladigi görüntüleri 7 yasindaki en küçük çocuguna çektirdigini itiraf etti.



Yurt Dünya 4.10.2020 23:34:43 0

İlginizi Çekebilir

1

Amed Sportif Faaliyetler - Adana Demirspor maçının ardından

2

GÜNCELLEME 3 - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

3

AK Parti'li Çelik: İran'a bir dış müdahale çok daha kötü sonuçlar doğuracaktır

4

Osmaniye’de Şehit Kadir Dingil İçin Mevlid Programı Düzenlendi

5

AK Parti Sözcüsü Çelik, Osmaniye'de Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu:

6

1825 rakımlı Alacabel'de yarıyıl tatilinin son günü ziyaretçi yoğunluğu

7

Alanya'da denizde erkek cesedi bulundu

8

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (2)

9

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

10

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (1)