Güngören’de sahte cinsel içerikli ürün deposuna baskın

Güngören’de sahte cinsel içerikli ürün deposuna baskın

Güngören’de sahte cinsel içerikli ürün deposuna baskın

Güngören’de sahte cinsel içerikli ürünlerin yer aldığı depo ve imalathaneye düzenlenen baskında, piyasa değeri 4 Milyon TL’yi bulan sahte jel ve ürün ele geçirilirken, baskında 1 kişi gözaltına alındı.
İstanbul il Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Güngören’de sahte cinsel içerikli ürün üretildiği ihbarı aldı. Bunun üzerine ekipler sahte cinsel içerikli ürün üreten imalathane ve depoya baskın düzenledi. Baskında piyasa değeri 4 Milyon TL olan yüzbinlerce sahte jel ve macun yakalandı.
Operasyonda bir kişi gözaltına alınırken, sahte ürünlerin yurt içi ve yurtdışına satışının yapılacağı tespit edildi. Tarım ve Orman Bakanlığının izni olmayan ve halk sağlığını tehdit eden sahte ürünlerin içinde bulunan bir maddenin kalp rahatsızlığı ve kronik sorunlara neden olduğu öğrenildi.


Yurt Dünya 17.08.2022 16:39:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi

2

Osmaniye'de tıra çarpan otobüsteki 7 kişinin öldüğü kazaya ilişkin 2 sürücü tutuklandı

3

Osmaniye'de otobüsün tıra çarptığı kazada ölen 2 kişinin cenazesi Gaziantep'te defnedildi

4

Alanya'da sağanak nedeniyle iş yerlerini su bastı, araçlarda mahsur kalanlar kurtarıldı

5

Dörtyol ilçesinde uyuşturucu operasyonunda yakalanan zanlı tutuklandı

6

Kahramanmaraş'ta sağanak etkili oldu

7

Hatay'da kadınların yaptığı süt reçeli sofraları süslüyor

8

Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusu'nu jokeyliğini Halis Karataş'ın yaptığı "Kocaefe" kazandı

9

Kepez'e hayvan barınağı yapılacak

10

Bakan Kurum'dan Hatay ziyaretine ilişkin paylaşım: