Gürsulular mahalle şenliklerinde buluşuyor

Gürsulular mahalle şenliklerinde buluşuyor

Gürsulular mahalle şenliklerinde buluşuyor

Bursa Gürsu Belediyesi’nin “Mahallemde Şenlik Var” sloganıyla başlattığı etkinliklerle, bu hafta da Zafer Mahallesi şenlendi.
Konserler, yarışmalar, Hacivat Karagöz gösterileri, sokak oyunları etkinlikleri, söyleşiler, sihirbaz gösterileri ve ikramlarla dolu dolu gerçekleştirilen etkinlikte, mahalle sakinleri doyasıya eğlendi.
Ahıska Parkı’nda düzenlenen etkinliğe katılan mahalle sakinleriyle sohbet eden Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Hemşehrilerimizin ve çocuklarımızın günlerine renk katan etkinliklerimizle, onların biraz olsun alışılagelmiş hayat akışının dışına çıkmalarını, eğlenerek yenilenmelerini sağlamayı hedefliyoruz. Eğlencelerine katılarak sohbet ettiğimiz hemşehrilerimizin Belediyemizden beklentilerini dinleyerek, talepleri doğrultusunda çözümler üretiyoruz. Her hafta bir mahallemizde düzenlemeye devam edeceğimiz etkinliklerimizi sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek, tüm hemşehrilerimizin etkinliklerimize katılmalarını bekliyoruz“ dedi.
"Mahallemde Şenlik Var" programları, her hafta Gürsu’nun bir mahallesinde olmak üzere tüm mahallelerinde gerçekleştirilecek.


Güncel 19.08.2022 10:27:32 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de seyir halindeki taksi, devrilen ağacın altında kaldı

2

GÜNCELLEME - Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

3

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı

4

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

5

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

6

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

7

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

8

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

9

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

10

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi