Güven Timleri çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor

Güven Timleri çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor

Güven Timleri çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor

Kayseri’de Güven Timleri tarafından bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda; 2 bin 238 kişi sorgulanırken, 7 aranan şahıs yakalandı.
Edinilen bilgiye göre Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Aranan Şahısları Büro Amirliği ekipleri, 22 yaya devriye ve 3 motorize olmak üzere 97 personel ile genel olarak vatandaşların yoğun bulunduğu bölgelerde çalışma yaptı. Ekipler tarafından bir haftada yapılan çalışmalarda; 2 bin 238 kişi sorgulanırken, 7 aranan şahıs ve 7 yoklama kaçağı yakalandı. 11 farklı olayda 11 şahsa uyuşturucu madde bulundurmak suçundan işlem yapılırken, toplamda 31,52 gram çeşitli uyuşturucu madde ve 2 adet hassas terazi ele geçirildi. 1 olayda 1 şahsa ‘6136 sayılı kanuna muhalefet’ suçundan işlem yapılırken, 1 adet av tüfeği ele geçirildi. 2 dilenci yakalanarak zabıta ekiplerine teslim edilirken, açıkta alkol kullanan 2 şahsa idari yaptırım cezası uygulandı.
Öte yandan ekipler, 325 aracın sorgulamasını yaptı. 6 araç sürücüne çeşitli trafik kuralı ihlallerinden, 5 araca ise yayaların kullandığı alana araç park etmekten cezai işlem uygulandı.


Yurt Dünya 16.01.2023 14:52:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da park halindeki 8 araca çarpan tırın sürücüsü yaralandı

2

Kahramanmaraş'ta şehit çocukları için doğum günü programı düzenlendi

3

Atakaş Hatayspor'da transfer çalışmaları

4

Antalya'da refüjdeki çukura düşen otomobildeki 3 kişi yaralandı

5

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

6

Burdur'da Üniversiteler Arası Karate Türkiye Şampiyonası başladı

7

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

8

Antalyaspor, Trabzonspor maçına hazır

9

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tamaylıgil, Osmaniye'de konuştu:

10

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonu