Haber alınamayan gencin kanal yolunda cesedi bulundu

Haber alınamayan gencin kanal yolunda cesedi bulundu

Haber alınamayan gencin kanal yolunda cesedi bulundu

Antalya’da ailesinin dün akşam saatlerinden beri haber alamadığı evli ve bir çocuk babası gencin kanal yolu kenarında cesedi bulundu.
Olay, Kepez ilçesi Baraj Mahallesi kanal yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah yoldan geçen vatandaşlar bir şahsı yerde hareketsiz yatarken görerek durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde evli ve bir çocuk babası Rıdvan Kutluay’ın (29) hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri ise yaptıkları incelemede şahsın kafasında bir kurşun girişi ve yanı başında tabanca buldu. Acı haberin ardından olay yerine gelen gencin yakınları gözyaşlarını tutamadı. Polisler, acılı aileyi sakinleştirerek olay yerinden uzaklaştırdı.
İntihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulan Rıdvan Kutluay’ın pazarlarda seyyar satıcılık yaptığı ve dün akşam saatlerinden bu yana ailesinin kendisinden haber alamadığı bildirildi. Cenaze, cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.


Yurt Dünya 11.08.2022 12:00:29 0

İlginizi Çekebilir

1

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mersin ve Adana'da temaslarda bulundu

2

Osmaniye'de bebek emekleme yarışması düzenlendi

3

Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'dan CHP'den istifasına ilişkin açıklama:

4

Adana'da kayıp olarak aranan zihinsel engelli kişi dere kıyısında ölü bulundu

5

Hatay'da tamirhanedeki otobüste çıkan yangın söndürüldü

6

Samandağ'da motosikletin yayaya çarptığı kazada 2 kişi yaralandı

7

"Geleceğimizi Yazan Genç Yürekler" projesi kapsamında gençler Phaselis Antik Kenti'ni gezdi

8

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (2)

9

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (1)

10

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın Burdur'da konuştu: