Hakkari starını arıyor

Hakkari starını arıyor

Hakkari starını arıyor

Hakkari Belediyesi tarafından "Hakkari’de Hayat Var" sloganıyla açık havada düzenlenen etkinlikte 50’ye yakın çocuk ve genç sahne alarak hünerlerini sergiledi.
Vatandaşlarla birlikte türbinlerde yerini alan Vali Yardımcısı Mustafa Emre Kılıç ve çok sayıda vatandaş, ilk olarak karaoke programını izlediler. Her hafta farklı etkinliklere sahne olan Kent Park’ta bu defa da minikler, çocuklar ve gençler performanslarını sahneledi.
Dev ekranda karaoke performansında 50’ye yakın çocuk isim yazdırarak sahne aldı. Ekrana yansıyan şarkı sözlerini kendi tarzları ile seslendiren çocuklar, herkesi kendine hayran bıraktı. Çocuk ve gençlerin sahne aldığı etkinlik gece geç saatlere kadar devam etti.
Hakkari Belediyesinin başlatmış olduğu Kent Park etkinliklerinin şehir merkezine ayrı bir renk kattığını belirten vatandaşlar, bu güzel etkinliklerden dolayı belediye yetkililerine teşekkür etti.


Güncel 4.08.2022 10:57:51 0
Anahtar Kelimeler: hakkari starını arıyor

İlginizi Çekebilir

1

"Geleceğimizi Yazan Genç Yürekler" projesi kapsamında gençler Phaselis Antik Kenti'ni gezdi

2

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (2)

3

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (1)

4

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın Burdur'da konuştu:

5

Depremde hayatını kaybeden öğretmen ve öğrencilerin ismi kuş evlerinde yaşatılacak

6

Kanser hastası yedek subay Serik'te hayatını kaybetti

7

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı

8

"Elmacı Dede" Hatay'dan aldığı mandalinaları Mehmetçiğe ulaştırdı

9

Jeep SUV modeli Compass'ın üretimine başladı

10

Isparta'da 35 yıldır aynı camide görev yapan imam gönüllere dokunuyor