Hakkâri’de kadınlara KADES eğitimi verildi

Hakkâri’de kadınlara KADES eğitimi verildi

Hakkâri’de kadınlara KADES eğitimi verildi

Hakkari Belediye Başkanlığı Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından “Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” ve KADES eğitimi verildi.
Hakkari Belediyesi, Kadın Destek Uygulaması (KADES) hakkında bilgilendirme programlarına devam ediyor. Hakkari Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün konferans salonunda düzenlenen eğitime çok sayıda kadın katıldı. Kadına yönelik şiddetle mücadelede daha etkin bir şekilde hareket edilmesi ve toplumda farkındalığın arttırılması maksadıyla; Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından “Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” ve KADES’le ilgili eğitim verildi.
Eğitime katılan katılımcıların telefonlarına KADES uygulaması indirip uygulamanın kullanımı anlatıldı. Eğitimi veren Psikolog İsa Ölmez, KADES’in kullanılması, ihbar aşaması, müdahale süreci, tek tuşla ulaşım kolaylığı, uygulamanın hangi durumlarda kullanılacağı konusunda bilgilendirme yaptı.
Program, KADES uygulamasıyla ilgili videoların izlenmesinin ve soruların cevaplanmasının ardından sona erdi.


Güncel 20.01.2023 08:17:53 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Hatay'da konuştu:

2

Burdur İl Emniyet Müdürü Kurt, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

Hatay'da zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı

4

Alanyaspor, Eyüpspor maçına hazır

5

Kahramanmaraş’ta kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

6

Trabzonspor'un Antalya deplasmanındaki takım otobüsüne taşlı saldırı

7

Mersin'de kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiliyor

8

Spotify yeni ofisi ve yönetimiyle Türkiye'ye olan bağlılığını güçlendiriyor

9

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Kaya, Osmaniye'de ziyaretlerde bulundu

10

Hatay'da çizgili sırtlan ve dağ ceylanı fotokapanla görüntülendi