Hakkari’de protokol gösteri maçı yaptı

Hakkari’de protokol gösteri maçı yaptı

Hakkari’de protokol gösteri maçı yaptı

Hakkari Belediyesi tarafından başlatılan mahalleler arası futbol turnuvasının ilk startı Hakkari Valisi ve Belediye Başkanı İdris Akbıyık tarafından verildi.
Turnuvanın ilk maçında gösteri maçına çıkan protokol A takımında Vali İdris Akbıyık, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kavukçu, Vali Yardımcısı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tevfik Kumbasar, Belediye Özel Kalem Müdürü Ahmet Karaçalı ile Adalet Komisyon Başkanı Cenk Özbaş ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Kenan Beyter, TÜGVA Hakkari İl Başkanı Harun Aşan yer aldı.
B Takımında ise Vali Yardımcısı Mustafa Emre Kılıç, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, Vali Yardımcısı Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Berat Kasımoğlu, Ak Parti İl Başkanı A. Mutalip Özebek, Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek, Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım yer aldı.
Oldukça çekişmeli geçen turnuvada Vali Akbıyık’ın A takımı- B Takımını 19-10 skorla yendi. Gösteri maçı ile startı verilen turnuvaya 15 mahallede 15 takımın katıldığı belirtildi. Turnuvanın 4 Kasım da final maçı ile sona ereceği ifade edildi.
Maçı izlemeye gelen mahallelerin gençleri ise, gençliğe yönelik, bu güzel turnuvayı tertipleyen Hakkari Belediyesine teşekkür ettiler.


Spor 20.10.2021 01:42:29 0

İlginizi Çekebilir

1

Omuz ağrısıyla belirti veren akciğer kanserini immünoterapiyle yendi

2

Mersin'de evlerden altın ve para çaldıkları iddiasıyla 2 zanlı tutuklandı

3

Antalya'da düzenlenen Yerli Malı Haftası etkinlikleri sürüyor

4

Isparta'da kalorifer kazanının patlaması sonucu yangın çıkan evdeki 3 kişi yaralandı

5

Mersin'de çikolata yedikten sonra rahatsızlanan 10 öğrenciden 7'si taburcu edildi

6

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Mersin'de konuştu:

7

"İyilik Korosu" Türkan Şoray ile Mersin'de aynı sahneyi paylaşacak

8

Hatay'da tır dorsesinde 220 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi

9

Bozyazı ilçesinde kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

10

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı