Hakkari’de şehit ve gazi yakınlarının onuruna yemek verildi

Hakkari’de şehit ve gazi yakınlarının onuruna yemek verildi

Hakkari’de şehit ve gazi yakınlarının onuruna yemek verildi

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık’ın katılımıyla 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle gazi ve şehit yakınlarının onuruna yemek verildi.
Orduevinde verilen program Kuran-ı Kerim tilaveti ve duaların okuması ile başladı. Programda konuşan Vali Akbıyık, "Türkiye’de en çok şehit veren il Hakkari’dir, 3 bin 250 şehidimiz ve binlerce gazimiz var. Buranın her karış toprağı şehit ve gazi kanlarıyla sulanmıştır" dedi.
Vali Akbıyık, şehit ve gazi yakınlarının masalarını tek tek gezerek kendileri ile bir süre sohbet etti.
Programa, Vali Yardımcıları Mustafa Emre Kılıç, Tevfik Kumbasar, Mustafa Berat Kasımoğlu, Yüksekova 3.Piyade Tümen Komutanı Tuğgeneral Muammer Alper, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kavukçu, İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar, kuram amirleri Orduevinde şehit aileleri ve gaziler katıldı.


Güncel 19.09.2021 22:30:30 0

İlginizi Çekebilir

1

Doktor önerisi olmadan serum taktırılmamalı

2

Adana'da 15 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı

3

Kahramanmaraş'ta silah kaçakçılığı operasyonunda yakalanan 1 zanlı tutuklandı

4

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı

5

Yeşilay, Akseki'de anaokulu öğrencilerine yönelik sağlıklı yaşam etkinliği düzenledi

6

Osmaniye’de 4 dakika arayla iki deprem

7

Isparta'da uyuşturucu operasyonlarında 2 zanlı yakalandı

8

Isparta'da firari hükümlü yakalandı

9

Dünya Etnospor Birliği Başkanı Bilal Erdoğan, Kahramanmaraş'ta STK temsilcileri ve gençlerle buluştu

10

Alanyaspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı