Hakkındaki suçlamaları kabul eden market hırsızı serbest bırakıldı

Hakkındaki suçlamaları kabul eden market hırsızı serbest bırakıldı

Hakkındaki suçlamaları kabul eden market hırsızı serbest bırakıldı

Osmaniye’de bir markete müşteri gibi giren şahıs cebinden çıkardığı poşete gözüne kestirdiği yiyecekleri doldurdu. Hırsızlık anı kameralara yansırken suçunu kabul eden şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Gebeli Caddesi üzerinde bulunan bir markette yaşanan hırsızlık olayını fark eden market çalışanları durumu polis ekiplerine bildirdi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Şube Amirliği ekiplerince marketin güvenlik kameraları incelendi. İncelenen görüntülerde şahsın daha önceden suç kaydı bulunan S.T. isimli şahıs olduğu tespit edildi. Şahıs, gece saatlerinde ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunda hakkındaki suçlamaları kabul eden S.T., işlemlerin ardından sevk edildiği mahkemede adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Öte yandan hırsızlık anı kameralara yansırken kapüşonlu şahsın markete müşteri gibi girdiği daha sonra cebinden çıkarttığı poşete yiyecekleri doldurduğu ardından marketten çıktığı görüldü.


Yurt Dünya 20.03.2021 11:08:06 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME 3 - Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki ölü sayısı 10'a yükseldi

2

Amed Sportif Faaliyetler - Adana Demirspor maçının ardından

3

GÜNCELLEME 3 - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

4

AK Parti'li Çelik: İran'a bir dış müdahale çok daha kötü sonuçlar doğuracaktır

5

Osmaniye’de Şehit Kadir Dingil İçin Mevlid Programı Düzenlendi

6

AK Parti Sözcüsü Çelik, Osmaniye'de Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu:

7

1825 rakımlı Alacabel'de yarıyıl tatilinin son günü ziyaretçi yoğunluğu

8

Alanya'da denizde erkek cesedi bulundu

9

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (2)

10

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi