Haliliye’de 3 mahallede parke döşeme çalışması

Haliliye’de 3 mahallede parke döşeme çalışması

Haliliye’de 3 mahallede parke döşeme çalışması

Haliliye Belediyesi, üst yapı hizmetleri kapsamında 3 mahallede kilitli beton parke döşeme çalışmalarını devam ettiriyor.
Fen İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla merkez ve kırsal mahallelerde yol çalışmalarını program dahilinde yürüyor. Yeni yol açma, bakım onarım ile asfalt, stabilize ve kilitli beton parke çalışmalarıyla yol hizmetini yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin yol ağını genişletmek için de çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü Devteşti ve Karşıyaka Mahalleleri ile Sırrın Mahallesine bağlı Gürcütepe bölgesinde başlattığı kilitli beton parke döşeme çalışmalarını hummalı şekilde devam ettiriyor. Ekipler, çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak, yolları bölge sakinlerinin hizmetine sunmayı hedefliyor.
Karşıyaka Mahallesinde yürütülen çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren eden Karşıyaka Mahalle Muhtarı Hadi Taştan, yaptığı açıklamada Başkan Mehmet Canpolat ve Haliliye Belediyesine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.


Güncel 14.07.2021 17:25:48 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uzun, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

2

ATB Başkanı Çandır'dan sel ve hortumun tarım alanlarına verdiği zarara ilişkin açıklama

3

Antalya'da evde sağlık ekipleri 120 bin hayata dokundu

4

Ispartalı yazar Silleli, 61 yıldır biriktirdiği binlerce kitabı hediye ediyor

5

Antalya'da bir kişi aracında ölü bulundu

6

Mersin'de kuyumcuyu soyan zanlı tabancayla havaya ateş ederek kaçtı

7

Türkiye'de her 10 tüketiciden 8'i daha akıllı ve enerji verimli cihazlar istiyor

8

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 30 şüpheli yakalandı

9

Bozyazı ilçesinde dolu etkili oldu

10

Obilet kayak tatili için öne çıkan rotaları paylaştı