Halk ekmek büfelerinde Ramazan pidesinin fiyatı 5 TL olarak güncellendi

Halk ekmek büfelerinde Ramazan pidesinin fiyatı 5 TL olarak güncellendi

Halk ekmek büfelerinde Ramazan pidesinin fiyatı 5 TL olarak güncellendi

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nın daha önce 7 TL olarak açıkladığı ramazan pidesi fiyatını 6 TL’ye indirmesinin ardından, Kütahya Belediyesi müsteciri olan Halk Ekmek büfelerinde 5,5 TL’den satılmasına karar verilen ramazan pidesi fiyatı, 5 TL olarak güncellendi.
Geçtiğimiz günlerde Halk Ekmek işletmecisi Yusuf Sarıkoç ile birlikte yaptığı açıklamada, şehir merkezindeki 20 halk ekmek büfesinde yüzde 20 indirimli olarak 400 gram pidenin satış fiyatının 5,5 TL olarak belirlendiğini Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık açıklamıştı. Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nın daha önce 7 TL olarak belirlediği ramazan pidesi fiyatında yaptığı 1 TL’lik indirimle 6 TL’den satılmasına karar vermesi üzerine, Kütahya Belediyesi müsteciri olan halk ekmek büfelerinde de indirim kararı alındı. Ramazanın ilk günü olan 2 Nisan 2022 tarihinden itibaren halk ekmek büfelerinde 400 gramlık ramazan pidesi 5 TL’den satılacak.
Halk ekmek büfeleri; Akkent Mahallesi’nde beş adet satış noktası olmak üzere, Hilalkent (1453 konutları) Gaybiefendi, Fuatpaşa, Bahçelievler, Yenidoğan, Maltepe mahalleri ile birlikte Sporkent, Sosyal Konutlar mevkilerinde yer alıyor.(EFE-)


Güncel 1.04.2022 20:15:06 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kayıp olarak aranan kadının cesedi evin banyosunda gömülü bulundu

2

Mersin'de dorsesi rampada askıda kalan tır ulaşımı aksattı

3

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

4

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

5

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

6

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

7

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

8

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

9

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

10

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı