Hamdi Yılmaz: "Bu kadar gol kaçırıp, sahadan mağlup ayrılıyoruz"

Hamdi Yılmaz:

Hamdi Yılmaz: "Bu kadar gol kaçırıp, sahadan mağlup ayrılıyoruz"

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Hamdi Yılmaz, Tuzlaspor yenilgisinin ardından yaptığı açıklamada, "Üçüncü dakikada gol yiyip de ilk yarıda 3 tane gol kaçırıyoruz. İki penaltıdan yararlanamıyoruz. Bu kadar gol kaçırıyoruz ve sahadan mağlup ayrılıyoruz. Şans da bizim yanımızda değildi. O nedenle mağlup ayrıldık" dedi.
Spor Toto 1. Lig’in 30. haftasında Tuzlaspor’u konuk eden Ankara Keçiörengücü, karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldı. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Hamdi Yılmaz, ilk dakikalarında gol yemelerine rağmen oyundan düşmediklerine dikkat çekerek, "46 yıldır teknik direktörlük yapıyorum. Üçüncü dakikada gol yiyip de ilk yarıda yüzde 100 3 tane gol kaçırıyoruz. Devreye giriyoruz, akabinde iki penaltıdan yararlanamıyoruz. Bu kadar gol kaçırıyoruz ve sahadan mağlup ayrılıyoruz. Bu futbolun doğasında var. Söyleyecek hiçbir şeyim yok. Şans da bizim yanımızda değildi. O nedenle mağlup ayrıldık" şeklinde konuştu.

"Play-off’un içinde kalmak için puan kaybına tahammül yok"
Play-off’un içinde kalmak için sonraki maçlarda puan almaları gerektiğini vurgulayan Yılmaz, "Bu haftayı BAY geçeceğiz. İnşallah bundan sonraki haftalarda telafi ederiz. 47 puanda kaldık. Rakiplerimiz bize iyice yaklaştık. Play-off’un içinde kalmak için puan kaybına tahammül yok. Bundan sonraki maçlarda mutlaka ve mutlaka puan almamız gerekiyor. Önümüzde 6 puanlık Malatya ve Adana maçları var ama bu da yetmeyebilir. Bundan sonraki maçlarda çok daha dikkatli ve verimli oynamalıyız ki play-off grubunda kalalım" değerlendirmesinde bulundu.


Spor 2.04.2023 16:41:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da depremzede çocuklar arasında düzenlenen futbol turnuvası başladı

2

25. Kumluca Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan Fatih Atlı oldu

3

Alanya'da Dünya Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası'nın 1. etabı sona erdi

4

Adanaspor-Manisa FK maçının ardından

5

AKRA Gran Fondo Antalya'da madalyalar sahiplerini buldu

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi

8

Paralimpik sporcu Fırat, engelli bisikletçiler için yarışların gelişmesini istiyor

9

AKRA Gran Fondo Antalya, kentin güzelliklerinin tanıtılmasında önemli rol oynuyor

10

Alanyaspor, İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürdü