Hamdi Yılmaz: "Bu kadar gol kaçırıp, sahadan mağlup ayrılıyoruz"

Hamdi Yılmaz:

Hamdi Yılmaz: "Bu kadar gol kaçırıp, sahadan mağlup ayrılıyoruz"

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Hamdi Yılmaz, Tuzlaspor yenilgisinin ardından yaptığı açıklamada, "Üçüncü dakikada gol yiyip de ilk yarıda 3 tane gol kaçırıyoruz. İki penaltıdan yararlanamıyoruz. Bu kadar gol kaçırıyoruz ve sahadan mağlup ayrılıyoruz. Şans da bizim yanımızda değildi. O nedenle mağlup ayrıldık" dedi.
Spor Toto 1. Lig’in 30. haftasında Tuzlaspor’u konuk eden Ankara Keçiörengücü, karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldı. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Hamdi Yılmaz, ilk dakikalarında gol yemelerine rağmen oyundan düşmediklerine dikkat çekerek, "46 yıldır teknik direktörlük yapıyorum. Üçüncü dakikada gol yiyip de ilk yarıda yüzde 100 3 tane gol kaçırıyoruz. Devreye giriyoruz, akabinde iki penaltıdan yararlanamıyoruz. Bu kadar gol kaçırıyoruz ve sahadan mağlup ayrılıyoruz. Bu futbolun doğasında var. Söyleyecek hiçbir şeyim yok. Şans da bizim yanımızda değildi. O nedenle mağlup ayrıldık" şeklinde konuştu.

"Play-off’un içinde kalmak için puan kaybına tahammül yok"
Play-off’un içinde kalmak için sonraki maçlarda puan almaları gerektiğini vurgulayan Yılmaz, "Bu haftayı BAY geçeceğiz. İnşallah bundan sonraki haftalarda telafi ederiz. 47 puanda kaldık. Rakiplerimiz bize iyice yaklaştık. Play-off’un içinde kalmak için puan kaybına tahammül yok. Bundan sonraki maçlarda mutlaka ve mutlaka puan almamız gerekiyor. Önümüzde 6 puanlık Malatya ve Adana maçları var ama bu da yetmeyebilir. Bundan sonraki maçlarda çok daha dikkatli ve verimli oynamalıyız ki play-off grubunda kalalım" değerlendirmesinde bulundu.


Spor 2.04.2023 16:41:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kayıp olarak aranan kadının cesedi evin banyosunda gömülü bulundu

2

Mersin'de dorsesi rampada askıda kalan tır ulaşımı aksattı

3

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

4

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

5

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

6

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

7

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

8

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

9

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

10

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı