Hamile kadın ’gasp’tan tutuklandı

Hamile kadın ’gasp’tan tutuklandı

Hamile kadın ’gasp’tan tutuklandı

Samsun’da 6,5 aylık hamile olduğu öğrenilen 33 yaşındaki kadın, bir kişinin bıçaklanarak ve darp edilerek parasının ve cep telefonunun gasp edilmesi olayına karıştığı iddiasıyla tutuklandı.
Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Çatalarmut Mahallesi’nde önceki akşam saat 21.45’te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir otomobilde darp edilip, bıçakla yaralanarak parası ve cep telefonu gasp edilen M.S.(58), Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. M.S. gasp olayına Z.A.(33) adlı kadın ile birlikte tanımadığı 2 kişinin karıştığını iddia ederek şikayetçi oldu.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili Z.A. adlı kadını yakalayarak gözaltına aldı. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Z.A. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. 6,5 aylık hamile olduğu öğrenilen Z.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.
Polis firarda olan kimliği belirsiz 2 kişinin kimlik tespitine ve yakalanmasına çalışıyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Yurt Dünya 29.09.2020 16:17:27 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de çikolata yedikten sonra rahatsızlanan 10 öğrenciden 7'si taburcu edildi

2

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Mersin'de konuştu:

3

"İyilik Korosu" Türkan Şoray ile Mersin'de aynı sahneyi paylaşacak

4

Hatay'da tır dorsesinde 220 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi

5

Bozyazı ilçesinde kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

6

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

7

Hatay'da Türk Kızılay ve Kore Kızılhaçından depremzede çocuklara etkinlik

8

Akdeniz'de görülen Hint-Pasifik kökenli oluklu yengeçler İskenderun'da inceleniyor

9

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı

10

Burgan Bank, Great Place to Work Sertifikası'nın sahibi oldu