Hamza Tor Ak Parti İl Başkanı olarak belirlendi

Hamza Tor Ak Parti İl Başkanı olarak belirlendi

Bugün masasına özgeçmişleri konulan Hamza Tor, Mustafa Dayangaç, Düccane Dinçer ve Hamza Zaimoğlu üzerinde çalışma yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Hamza Tor`u il başkanı olarak belirledi.

3 Ocak Cumartesi günü Fakıuşağı Mahallesi Tosyalıspor Salonunda yapılacak olan kongreye Başbakan Ahmet Davutoğlu da katılacak.Yapılacak seçimle Hamza Tor Ak Parti Osmaniye İL Başkanı olacak.

HAMZA TOR KİMDİR?

Hamza Tor`un siyaset serüveni Ak Parti Gençlik Kollarında başkan olarak başladı. Daha sonra Ak İl Yönetimine giren Hamza Tor, buradan da İl Genel Mecli Üyesi Adayı oldu. İl Genel Meclisi`ne de seçilen Hamza Tor, belli bir süre İl Genel Meclis Başkanlığı yaptı. Daha sonra mesleğinin avukat olaması dolayısıyla Osmaniye Baro Başkanlığı`na aday olan Hamza Tor Baro Başkanı da seçilmeyi başardı ve bu görevi bir dönem yürüttü.



Güncel 25.10.2016 04:53:43 0

İlginizi Çekebilir

1

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

2

Kahramanmaraş'ta "UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi

3

Hatay'da fırtına etkili oluyor

4

Hatay'da eşini baltayla öldürerek evin banyosuna gömen zanlı tutuklandı

5

LÖSEV gönüllüleri "Dünya Gönüllüler Günü"nde bir araya geldi

6

Mobilya sektörü MOSDER Business'ta buluştu

7

Adana'da Ukraynalı çocuklar için merkez açıldı

8

Salon Hokeyi Erkekler Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

9

Uluslararası Enerji Derneğince Antalya'da düzenlenen IAEE MECA Konferansı sona erdi

10

Antalya'da 14. Geleneksel TÜSED Sigorta Eksperleri 2026 Eylem Planı Çalıştayı düzenlendi