Hasan Polatkan Havalimanı’nda seferler devam edecek

Hasan Polatkan Havalimanı’nda seferler devam edecek

Hasan Polatkan Havalimanı’nda seferler devam edecek

Eskişehir’de bulunan Hasan Polatkan Havalimanı’nın kapatılmasıyla ilgili konu Eskişehir milletvekillerinin Ulaştırma Bakanı ile yaptığı görüşmesi sonucunda çözüldü.

Dün akşam AK Parti İl Binası’nda yapılan toplantıda AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı çözüm için bugün Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüşme yapılacağını söylemişti. Bugün gerçekleşen görüşmelerde birçok insanın beklediği karar çıktı. Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı’nda seferlerin devam edeceği açıklandı. Toplantının sonucundan Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı’nın seferlerine devam edeceği milletvekillerinin ve İl Başkanının sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşım ile duyuruldu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığında Bakan Adil Karaismailoğlu ile gerçekleşen görüşmeye AK Parti Eskişehir milletvekilleri Prof. Dr. Nabi Avcı ile Emine Nur Günay, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, MKYK Üyesi Burhan Sakallı, MHP Eskişehir milletvekili Metin Nurullah Sazak ve AK Parti Meclis Üyesi Grup Başkan Vekili Murat Özcan katıldı.


Güncel 29.03.2022 17:55:43 0

İlginizi Çekebilir

1

ÜNLÜ & Co Kadın Teknoloji Girişimcileri Akademisi yeni dönemine başladı

2

"Elmacı Dede" Hatay'dan aldığı mandalinaları Mehmetçiğe ulaştıracak

3

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde trafik kazası: 6 yaralı

4

Medicana'dan yeni H3N2 grip varyantı uyarısı

5

Antakya'da sis etkili oldu

6

Osmaniye’de otobüste 277 kaçak cep telefonu ele geçirildi

7

Opel Mokka GSE'ye "2025 Altın Direksiyon Ödülü"

8

Burdur'da yeni evlenen çift, kitap fuarını ziyaret etti

9

Pilates Gelişim Semineri, Antalya'da başladı

10

Adana'da evinde çıkan yangında 85 yaşındaki kadın hayatını kaybetti