Hasta çocukların kahramanı Örümcek Adam, Papa ile görüştü

Hasta çocukların kahramanı Örümcek Adam, Papa ile görüştü

Hasta çocukların kahramanı Örümcek Adam, Papa ile görüştü

İtalya’da hastanede tedavi gören çocuklarla ilgilenen Örümcek Adam kıyafetli 27 yaşındaki Mattia Villardita, bugün Papa Fransis ile bir araya geldi.

İtalya’da hastanede tedavi gören çocuklarla ilgilenen Örümcek Adam kıyafetli 27 yaşındaki Mattia Villardita, bugün Papa Fransis ile bir araya geldi. Papa tarafından çarşamba günleri düzenlenen oturuma Örümcek Adam kıyafeti ile katılan Villardita, Papa’ya Örümcek Adam maskesi hediye etti. Villardita, “Gerçek kahramanların hastanelerde mücadele eden çocuklar. O maskenin ardından çocukların ve ailelerinin acılarına şahit oluyorum, bu nedenle Papa’ya sembolik bir hediye vermeyi istedim” ifadelerini kullandı. Villardita ayrıca, Papa’nın kendisine girişiminden dolayı teşekkür ettiğini açıkladı.

Villardita’nın hastanelerin çocuk bölümleri için oluşturduğu "Hastanedeki Süper Kahramanlar" girişimi geçtiğimiz yıl İtalya Cumhurbaşkanı Sergio Matteralla tarafından ödüle layık görülmüştü.


Güncel 24.06.2021 00:27:39 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da polis, piroteknik maddelere yönelik denetim yaptı

2

Mersin'de sağanaktan etkilenen alanlarda temizlik ve onarım çalışmaları sürüyor

3

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Osmaniye'de konuştu:

4

Hatay'da depoda 642 bin uyuşturucu hap ele geçirildi

5

Bakan Bayraktar: Türkiye’nin nükleer serüveninde bu yıl hedefimiz ilk elektriği üretmek

6

Sağlık Bakan Yardımcısı Okumuş, Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetimi Kongresi'nde konuştu:

7

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, kentteki önemli projeleri inceledi

8

Antalya'da dün kaybolan kadın havalimanında bulundu

9

Milli füzeleri prangadan kurtaran motorlar ilgi odağı

10

Şişecam Bulgaristan üretim tesisindeki kaplamalı cam hattı yatırımını tamamladı