Hasta ve engelli seçmenler sağlık ekiplerinin yardımıyla sandığa gidiyor

Hasta ve engelli seçmenler sağlık ekiplerinin yardımıyla sandığa gidiyor

Hasta ve engelli seçmenler sağlık ekiplerinin yardımıyla sandığa gidiyor

Kırıkkale’de hastanede yatan, evde sağlık hizmeti alan ve yatağa bağımlı olan seçmenlerin, ambulanslarla okullara götürülerek oy kullanmaları sağlanıyor.
Kırıkkale’de, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri için oy kullanma işlemi sürüyor. İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir genelinde hastanede yatan, evde sağlık hizmeti alan ve yatağa bağımlı seçmenlerin oy kullanma haklarını yerine getirmelerini sağlamak amacıyla ambulanslarla okullara götürülüp, getirilmesi sağlanıyor.
Sağlık görevlileri tarafından ambulansla evinden alınarak oy kullanacağı okula getirilen yürüme engellisi Abdullah Öncü (72), seçimlerin hayırlı uğurlu olmasını belirterek, yapılan hizmetten dolayı sağlık personeline teşekkür etti.
Seçimlerin hayırlı olmasını dileyen Abdullah Öncü’nün eşi Raziye Öncü (72) ise, "Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin. Hangisi hayırlısı ise o olsun. Allah sağlık ekibimize de zarar vermesin" dedi.


Güncel 14.05.2023 12:52:50 0

İlginizi Çekebilir

1

Silifke'de refüje çıkan tırda maddi hasar oluştu

2

Hatay'da polis, piroteknik maddelere yönelik denetim yaptı

3

Mersin'de sağanaktan etkilenen alanlarda temizlik ve onarım çalışmaları sürüyor

4

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Osmaniye'de konuştu:

5

Hatay'da depoda 642 bin uyuşturucu hap ele geçirildi

6

Bakan Bayraktar: Türkiye’nin nükleer serüveninde bu yıl hedefimiz ilk elektriği üretmek

7

Sağlık Bakan Yardımcısı Okumuş, Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetimi Kongresi'nde konuştu:

8

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, kentteki önemli projeleri inceledi

9

Antalya'da dün kaybolan kadın havalimanında bulundu

10

Milli füzeleri prangadan kurtaran motorlar ilgi odağı