Hastanede kadınlardan özel sergi

Hastanede kadınlardan özel sergi

Hastanede kadınlardan özel sergi

Medicana Bursa Hastanesi, hasta odaklı bakım anlayışı ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla özel bir projeye daha ev sahipliği yaptı.
Şehit Doğan Sevinç Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Pınar Şahin’in Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğü Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında oluşturduğu atölye eserlerini, hastanede tedavi gören hasta ve yakınlarına moral olması maksadıyla ’’Sağlık ve Güzellik -Kadınların Eseri Rölyef Sergisi’’ni hayata geçirdi. Sergide Atölye Pınar Şahin’in yetenekli öğrencileri Funda Turna, Gül Özgün, Hilal Şahin, İpek Fırtın ve Yeliz Engin’in ürettiği yaklaşık 50 eser izleyiciyle buluştu.
Sanatın ve sporun her zaman yanında olduklarını ve olacaklarını ifade eden Medicana
Bursa Hastanesi Başhekimi Dr. Neşe Tunalı, “Hasta odaklı bakım anlayışını benimsemiş bir sağlık kuruluşu olarak, tedavi sürecinde hastalarımıza sağladığımız psikolojik konforun da iyileşme sürecine olumlu yansıdığını biliyoruz. Bu kapsamda hastalarımıza umut olacak mesajlar veren rölyef sergisine ev sahiplik yaptık” dedi.


Güncel 9.03.2021 13:33:38 0
Anahtar Kelimeler: hastanede kadınlardan özel sergi

İlginizi Çekebilir

1

AFAD Başkanı Pehlivan, Kahramanmaraş'ta incelemelerde bulundu

2

Osmaniye Asri Mezarlık’ta Korkunç İnfaz: 2 Ölü

3

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mersin ve Adana'da temaslarda bulundu

4

Osmaniye'de bebek emekleme yarışması düzenlendi

5

Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'dan CHP'den istifasına ilişkin açıklama:

6

Adana'da kayıp olarak aranan zihinsel engelli kişi dere kıyısında ölü bulundu

7

Hatay'da tamirhanedeki otobüste çıkan yangın söndürüldü

8

Samandağ'da motosikletin yayaya çarptığı kazada 2 kişi yaralandı

9

"Geleceğimizi Yazan Genç Yürekler" projesi kapsamında gençler Phaselis Antik Kenti'ni gezdi

10

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (2)