Hastanede yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı

Hastanede yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı

Hastanede yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı

Manisa’nın Selendi Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilen yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı.
Selendi Devlet Hastanesinde gerçeği aratmayan planlı yangın tatbikatı yapıldı. HAP (Hastane Afet Planı) çerçevesinde her yıl planlı olarak yapılaması zorunlu olan masa başı ve saha tatbikatı çalışanlar tarafından eksiksiz olarak yapıldı.
Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) ile hastane yönetimi iş birliği ile planlanan tatbikata Selendi Devlet Hastanesi’nde Başhekim Dr. Güldane Kaçar, Hastane Müdürü Mustafa Cin, Hastane Müdür Yardımcısı Durmuş Kasap, 112 ve hastane çalışanları destek verdi.
Senaryo gereği hastanenin ikinci katında yangın çıktı. Yangın sonrası verilen alarmı duyan hastanenin acil durum müdahale görevlileri, yatan hastaları kısa sürede hastane bahçesine tahliye etti. Görevliler yangın tüpleriyle ve su sıkarak yangını söndürürken, yangından etkilenen hastalardan bazıları ilk müdahalenin ardından 112 ekipleri tarafından başka hastanelere sevk yapıldı. Başarılı bir şekilde gerçekleştirilen yangın tatbikatı gerçeğini aratmazken ekipler tatbikatta verilen görevleri eksiksiz yaparak tam not aldı.


Güncel 15.10.2021 09:32:06 0

İlginizi Çekebilir

1

Binance TR ve Matriks'ten kripto varlık işlemlerinde işbirliği

2

Akseki Kurabiyesi minik öğrencilere tanıtıldı

3

Tarsus'ta Filistin halkına destek için kermes düzenlendi

4

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu şehit kabrini ziyaret etti

5

Aksu Uçak Lisesi'nde kütüphane, etüt ve müzik sınıfı açıldı

6

Osmaniye'de evde çıkan yangın söndürdü

7

Limak Çimento CDP listesine iki alanda girdi

8

Yapay zeka ile üretilen sahte içerikler dolandırılma riskini 5 kat artırabiliyor

9

Karmod, yağmur suyu hasadı depolama tanklarıyla yeni mevzuata hazır

10

Hyundai Dünyayı İyileştiren Araçlar resim yarışmasına başvurular sürüyor