Hastanede yatan minikleri sevindiren sürpriz

Hastanede yatan minikleri sevindiren sürpriz

Hastanede yatan minikleri sevindiren sürpriz

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yatan çocuk hastalara Kızılay tarafından oyuncak hediye edildi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Türk Kızılay Samsun Şubesi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hastanesi Başhekimliği, hastanede yatan çocuk hastalara oyuncak ve balon hediye ederek bayramlarını kutladı.
Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Fatih Özkan, Türk Kızılay Samsun Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Yurt ve Erkan Karabağır ve Genç Kızılay gönüllüleri, çocuk cerrahisi, çocuk genel servisi, çocuk hematoloji-onkoloji servislerini gezerek çocuklara hediyeler verdiler. Hediyeler karşısında büyük sevinç yaşayan çocuklar, görevlilere teşekkür ettiler.


Güncel 21.04.2022 15:30:23 0

İlginizi Çekebilir

1

Kocaelispor-Antalyaspor maçının ardından

2

Kocaelispor-Antalyaspor maçının ardından

3

Antalya'da "1. Yara Bakım Sempozyumu" gerçekleştirildi

4

Kahramanmaraş'ta "Türk Halk Müziği" konseri düzenlendi

5

Futbol: Trendyol Süper Lig

6

Isparta'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan zanlı tutuklandı

7

Hatay'da Milli Mücadele'de ilk kurşunun atılışının 107. yıl dönümü kutlandı

8

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarını sürdürdü

9

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı

10

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Antalya'da temaslarda bulundu