Hastaneyi benzinle yakmak isteyen şahıs tutuklandı

Hastaneyi benzinle yakmak isteyen şahıs tutuklandı

Hastaneyi benzinle yakmak isteyen şahıs tutuklandı

Samsun’un Terme İlçe Devlet Hastanesi’nde tartışma çıkartarak 12 hastanın ve sağlık çalışanlarının bulunduğu diyaliz merkezini benzin döküp yakmak isteyen şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Terme Devlet Hastanesi Diyaliz Merkezi’nde tedavi gören ve ertesi gün saat 08.00’de randevusu olan A.I., randevusunun öğleden sonraya alınmasını istedi. Kovid-19 yoğunluğu nedeniyle talebi kabul edilmeyen A.I, bunun üzerine kısa bir süre sonra diyaliz merkezine elinde benzin dolu bidonla geldi. Benzin dolu bidonu 12 hastanın yatarak tedavi gördüğü ve oksijen tüplerinin olduğu diyaliz merkezine döken A.I.’ya 2 hemşire müdahale ederek yangını engelledi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri ve polis ekipleri tarafından merkezden dışarıya çıkartılan A.I. gözaltına alındı.
Polis ekiplerinin gözaltına aldığı A.I. Terme Adliyesi’nde bugün çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.


Yurt Dünya 18.12.2020 17:00:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol 1. Lig

2

Karsan, ILO ve Borçelik işbirliğiyle meslek liselerindeki kız öğrencileri iş hayatına hazırlayacak

3

Hatay'da "Desenlerde Çoğalan Kültürel Hafıza ve Dayanışma Projesi" etkinliği düzenlendi

4

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeybek, Muhittin Böcek'i cezaevinde ziyaret etti

5

ÜNLÜ & Co Kadın Teknoloji Girişimcileri Akademisi yeni dönemine başladı

6

"Elmacı Dede" Hatay'dan aldığı mandalinaları Mehmetçiğe ulaştıracak

7

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde trafik kazası: 6 yaralı

8

Medicana'dan yeni H3N2 grip varyantı uyarısı

9

Antakya'da sis etkili oldu

10

Osmaniye’de otobüste 277 kaçak cep telefonu ele geçirildi