Hatalı sollama feci kazayla sonlandı

Hatalı sollama feci kazayla sonlandı

Hatalı sollama feci kazayla sonlandı

Bartın’da hatalı sollama nedeniyle meydana gelen trafik kazasında 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada 1’i çocuk 8 kişi yaralandı.
Kaza Bartın-İnkumu karayolunun Gürgenpınarı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Bartın istikametine seyir halinde olan D.K. idaresindeki (22) 74 AY 997 plakalı otomobil ile İnkumu yönüne seyir halinde olan A.K. (33) idaresindeki 06 Y 0521 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.
Görgü tanığı vatandaşların iddiasına göre hatalı sollama nedeniyle meydana gelen kazada otomobil şoförleriyle birlikte araçlarda yolcu olarak bulunan D.K (55), M.Y ( 30), E.Ç ( 25), F.Y. (25), S.Ç. (23) ve A.Y (3) yaralandı.
Kaza sonrası ihbar üzerine bölgeye; 112, jandarma, polis ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yaralıların araçlardan çıkarılmasının ardından 112 ekiplerince ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldı. Daha sonra yaralılar ambulanslarla Bartın Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Yurt Dünya 25.05.2022 17:12:01 0
Anahtar Kelimeler: hatalı sollama feci kazayla sonlandı

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da park halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

2

Hatayspor, 4 futbolcuyu daha transfer etti

3

Adana'da dereye düşen otomobil sürücüsü yaralandı

4

Adana'da işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 13 kişi yaralandı

5

Mersin'de minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 1'i ağır 13 kişi yaralandı

6

Kaş-Demre kara yolunda dolu ulaşımı aksattı

7

Osmaniye’de işçi taşıyan servis minibüsü otoyolda alev alev yandı

8

Alanyaspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı

9

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

10

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor