HATAY SAADET PARTİSİ VİDEO KONFERANS YOLUYLA BAYRAMLAŞTI

HATAY SAADET PARTİSİ VİDEO KONFERANS YOLUYLA BAYRAMLAŞTI

Yeni tip koronavirüs (COVID-19) salgını, partiler arası bayramlaşmaları da etkiledi. Siyasi parti temsilcileri bu kez bir araya gelemeyerek video konferans yöntemiyle bayramlaştı. 

Saadet Partisi genel merkezi video konferans yöntemiyle düzenlediği ‘bayramlaşma programı’ partimizin tüm kademelerini bir araya getirdi. 

Düzenlenen bayramlaşma programına, Genel Başkan Temel Karamollaoğu, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekili, GİK Üyeleri, 81 il ve ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, yurt dışı temsilcileri, belediye başkanları ve yüzlerce teşkilat üyeleri katıldı. 

Hatay teşkilatından GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, İl yönetimi ve ilçe başkanlarının da katıldığı online bayramlaşma programında YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk ve Genel Başkan Temel Karamollaoğlu birer konuşma yaparak Saadet Partisi’nin geleceğine yönelik çalışmaları ve gündeme ilişkin değerlendirmeler yaptı.

 

 



Politika 25.05.2020 18:10:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da zıpkınla balık avlamak isteyen kişi kendini yaraladı

2

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

3

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

4

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

5

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

6

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

7

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı

8

Adana'da yükümlülerin istihdamına yönelik toplantı yapıldı

9

TFI TAB Gıda Yatırımları sürdürülebilirlik için sektör paydaşlarını buluşturdu

10

Mersin'de Akdeniz Belediyesi 6 yaşa kadar ücretsiz gelişim taraması hizmeti veriyor