Hatay’da 12 kilo 526 gram esrar ele geçirildi

Hatay’da 12 kilo 526 gram esrar ele geçirildi

Hatay’da 12 kilo 526 gram esrar ele geçirildi

Hatay’ın Samandağ ve İskenderun ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 12 kilo 526 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 zanlıdan 2’si tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında icra ettikleri faaliyet kapsamında Samandağ Gözene Mahallesi’nde ikamet eden H.D. ve A.D. ile İskenderun Akarca Mahallesi’nde ikamet eden C.K. isimli şahısların uyuşturucu madde satışı ve kenevir bitkisi yetiştiriciliği yaptığı bilgisi üzerine belirlenen adreslerde arama yaptı. Jandarma Komutanlığı ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Jandarma dedektifleri (JASAT) ile birlikte şüphelilere ait ev ve eklentilerinde yapılan aramada boyları 70 santimetre ile 2 metre 50 santimetre arasında değişen 424 kök kenevir bitkisi, 12 kilo 526 gram kubar esrar maddesi ele geçirdi.
Gözaltına alınan ve jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan A.D. ve C.K. tutuklanırken H.D. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Yurt Dünya 23.08.2021 11:13:05 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'yı merak eden Nevşehirli öğrenci, Milli Eğitim Müdürünün misafiri oldu

2

Antalyalı firma "şifalı bitkileri" 40 ülkeye ihraç ediyor

3

Osmaniye'de ilkokul öğrencileri limon kolonyası yaptı

4

Adana'da yatağa bağımlı gencin film izleme hayali sağlık ekiplerince gerçekleştirildi

5

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu, MHP İlçe Başkanı Kara'yı kabul etti

6

Alanya'da bir kafe şehit yakınları ve gazilere ücretsiz içecek hizmeti verecek

7

Bucak'ta "Yerli Malı Haftası" tarhana ve saleple kutlandı

8

Erdemli ilçesinde Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlandı

9

Adana'da "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" kutlandı

10

Karmod Fransa'daki çelik konstrüksiyon ev projelerinin 6. etabına başladı