Hatay'da depremlerde hayatını kaybedenlerin anısına 2 bin 100 fidan dikildi

Hatay

Hatay'da depremlerde hayatını kaybedenlerin anısına 2 bin 100 fidan dikildi

HATAY - Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerde yaşamını yitirenler anısına oluşturulan hatıra ormanında 2 bin 100 fidan toprakla buluşturuldu.

Vali Mustafa Masatlı, Karlısu Mahallesi'ndeki 6 Şubat Deprem Şehitleri Hatıra Ormanı'nda gerçekleştirilen etkinlikte, afette yaşamını yitirenlerin hatıralarını yaşattıklarını söyledi.

Ormanın kente hayırlı olmasını dileyen Masatlı, "Deprem şehitlerimizin aziz hatıralarını sonsuza dek yaşatacağına inandığımız bu ormanın, yalnızca hatıra ormanı değil aynı zamanda afet bilincinin ve toplum hafızasının her daim canlı tutulmasına yönelik de önemli bir sosyal sorumluluk örneği olacağına inancımız tamdır." dedi.

Konuşmanın ardından Masatlı, Hatay Orman Bölge Müdürü İlkay Günay, protokol üyeleri ve öğrenciler, toprakla buluşturulan 2 bin 100 fidana can suyu verdi.



Yurt Dünya 29.04.2025 16:08:32 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "9. Akdeniz Bilişim Zirvesi" düzenlendi

2

Akbank gönüllülük projeleriyle gençleri ve çalışanları buluşturuyor

3

Mersin'de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

4

Baymak bayi ve servis ekipleriyle buluşmaya devam ediyor

5

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir'e İspanya'dan "Mesleki Liyakat Ödülü"

6

VavaAI Fiyat Endeksi'nin Kasım 2025 sonuçları yayımlandı

7

Deloitte 2025 C-Suite Sürdürülebilirlik Raporu'nu yayımladı

8

EY Küresel Risk Dönüşümü Araştırması yayımlandı

9

Aydıncık Kaymakamı Mehmet Çelik'e ziyaret

10

Türkiye Sigorta'nın peşin fiyatına taksit kampanyası devam ediyor