Hatırlatma dozu uygulaması devam ediyor

Hatırlatma dozu uygulaması devam ediyor

Hatırlatma dozu uygulaması devam ediyor

Sağlık Bakanlığı tarafından korona virüs aşılarına yeni hatırlatma dozu randevularının tanımlanmasının ardından Kırklareli’nde aşı uygulama alanlarında hatırlatma dozu yoğunluğu yaşanıyor.
Korona virüsüne karşı açılan yeni hatırlatma dozu randevularının tanımlanmasının ardından Kırklareli’nde vatandaşlar aşılarını yaptırıyor. Hatırlatma dozu uygulaması için Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS), e-Nabız veya Alo 182 üzerinden randevu alan vatandaşlar; Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bulunan aşı polikliniklerinde BioNTech, Sinovac ve Turkovac olmak üzere istedikleri aşılarını oluyor.
Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 4. doz aşısını olan Sibel Toku daha dikkatli olunması gerektiğini belirterek, "Herkesi aşı olmaya davet ediyorum anca böyle atlatabiliriz. Dikkatli olacağız, maskemizi takacağız ve aşımızı yaptıracağız” dedi.


Güncel 29.07.2022 11:44:23 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 13 kişi yaralandı

2

Mersin'de minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 1'i ağır 13 kişi yaralandı

3

Kaş-Demre kara yolunda dolu ulaşımı aksattı

4

Osmaniye’de işçi taşıyan servis minibüsü otoyolda alev alev yandı

5

Alanyaspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı

6

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

7

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor

8

İş Bankası'ndan uluslararası piyasalarda mavi tahvil ihracı

9

Yıldız Kaşifleri'nin ikinci dönemine 830 öğrencinin yer aldığı 167 takım başvurdu

10

Adana'da çocuklar kamyonlarla getirilen karla eğlendi