Hava sıcaklıklarının düşmesiyle vatandaşlar kafelerde ısıtıcı açtırdı

Hava sıcaklıklarının düşmesiyle vatandaşlar kafelerde ısıtıcı açtırdı

Hava sıcaklıklarının düşmesiyle vatandaşlar kafelerde ısıtıcı açtırdı

Eskişehir’de hava sıcaklıklarının ani düşüşüyle birlikte hissedilen rüzgara hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, oturdukları kafelerin çalışanlardan ısıtıcıları açmasını istedi.
Eskişehir sıcak geçen günlerin ardından hafta sonuna soğuk ve rüzgârlı bir havayla girdi. Özellikle Cuma ve Cumartesi günleri düşük seyreden hava sıcaklıkları, mevsim normallerine alışan vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Aniden değişen havaya hazırlıksız yakalanan vatandaşlar soğukla mücadele etti. Kafelerde oturan vatandaşlar ise işletme personellerinden ısıtıcıları açmasını rica etti. Adalar Bulvarı’nda bulunan birçok işletmenin müşterilerinin talebi üzerine ısıtıcılarını yaktığı görüldü.
“Havalar çok değişken ve tahmin edilemiyor”
Adalar Bulvarı üzerinde kafe işletmeciliği yapan Ayşenur Özek, “Müşteriler üşümesinler diye ısıtıcılarımızı açtık, ayrıca biz de üşüyoruz. Bugün hava beklenmediği kadar soğuk oldu. Vatandaşlar da ısıtıcıları yakmamızı istiyor, çünkü üşüyorlar. Gezmeye çıkıp da üşüdüğü için ısınmaya gelenler oldu. Kış aylarında ısıtıcılara çok talep oluyordu ancak bu aylarda pek böyle olmazdı. Meteorolojiyi de takip ediyoruz ama bazen tahminler tutmuyor. 1 haftalık hava durumuna bakıyorum, Salı günü yağış gösteriyorsa ertesi gün göstermiyor, sıcak gösteriyor, yağmur yağıyor. Havalar çok değişken ve tahmin edilemiyor” dedi.


Güncel 30.04.2023 10:50:08 0

İlginizi Çekebilir

1

Özgür Özel Osmaniye’de konuştu: Depremin siyaseti olmaz

2

Oto yıkamada şaşırtan görüntü; otomobil yerine kendini yıkattı

3

Osmaniye merkezli DEAŞ operasyonu: 3 tutuklama

4

Adana'da ortaokul öğrencilerinden Türk bayraklı koreografi

5

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde arılarını kaybeden arıcı, devlet desteğiyle üretimini sürdürdü

6

Burdur'da dağda mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı

7

Burdur'daki trafik kazasında ölen anne ve oğlunun cenazesi Antalya'da toprağa verildi

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Atsu'nun golünün ardından sessizliğe bürünen Hatay Stadı yeni sezona hazırlanıyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Adana'da depremde ağılları zarar gören besiciler verilen çadırlarda yetiştiriciliğe devam etti

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Hatay'da depremlerde hasar gören camilerin yerine yenileri yapılıyor