Havza’da kısıtlamanın ilk gününde yoğun mesai

Havza’da kısıtlamanın ilk gününde yoğun mesai

Havza’da kısıtlamanın ilk gününde yoğun mesai

17 günlük kısıtlamanın başlaması ile birlikte Havza Belediyesi ekipleri tarafından Kovid-19 ile mücadele kapsamında çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.
Havza Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından kısıtlamanın ilk gününde ilçe merkezinde bulunan meydan, park ve bahçelerde temizlik ve dezenfekte çalışması yapıldı. Havza Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilk olarak ekipleri tarafından Kevser Cami ve Parkı’nda yıkma ve temizlik çalışmaları yapıldı. Temizlik işleri sona eren ekiplerin ardından dezenfekte ekipleri tarafından Kevser Cami ve Parkı’nda bulunan bank, çöp kutuları ve cami etrafı dezenfekte edildi.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, "İlçemizde pandemi ile mücadelemiz olanca hızı ile devam etmekte. Ekiplerimiz çalışmalarına ara vermiyor. Bir taraftan da ilçe merkezimizdeki park, bahçe ve meydanlarda temizlik çalışmalarımız sürmekte. Kısıtlama dönemini en verimli şekilde geçirmek için gerekli planlamalarımız da yapıldı" dedi.


Güncel 30.04.2021 14:09:22 0

İlginizi Çekebilir

1

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Çocuk İyilik Merkezi uzuv kaybı yaşayan 161 depremzedeye umut oldu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Ailesini kaybettiği enkazdan 160. saatte kurtarılan Aysima protezle yürümeye başladı

3

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde hasar gören Balcalı Hastanesi daha modern şekilde hizmet verecek

4

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremin ardından 2 ayda tamamlanan hastane Hatay'ın sağlık yükünü sırtladı

5

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 80 santimetre çöken İskenderun sahilinin çehresi, modern peyzaj uygulamalarıyla değişti

6

Huawei Watch Ultimate 2'yi tanıttı

7

Isparta Defterdarı Mustafa Erdem, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

8

Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

9

TÜROFED Başkanı Yağcı, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Adana'da boşanma aşamasındaki eşini darbedip eşyasına zarar veren zanlı yakalandı