Hayalini gerçekleştirmek için yola çıktı, uçurumun kenarında bir gün geçirdi

Hayalini gerçekleştirmek için yola çıktı, uçurumun kenarında bir gün geçirdi

Hayalini gerçekleştirmek için yola çıktı, uçurumun kenarında bir gün geçirdi

Siirt’te yaşayan 28 yaşındaki Kadir Özdemir isimli vatandaş, küçük yaşlardan beri hayalini kurduğu ’uçurumun kenarında bir gün kalma’ fikrini hayata geçirdi. Özdemir, Botan Vadisinin kenarındaki uçurumun dibine yatak sererek, bir gün geçirip hayalini gerçeğe dönüştürdü.
Siirt’te yaşayan Kadir Özdemir, çocuk yaştan itibaren uçurumun kenarında bir gün geçirmenin hayalini kurdu. Çocukluk hayalini gerçeğe dönüştürmek isteyen Özdemir, yatağını yorganını ve birkaç eşyasını da alarak Botan Vadisinin kenarında bulunan uçurumun dibine yerleşti. Burada bir gün geçiren Özdemir, hem çocukluk hayalini gerçeğe dönüştürmenin mutluluğunu yaşadı hem de şehir gürültüsünden uzak sessiz bir gece geçirdi. Hem hayalini gerçekleştirmek hem de korona virüsten uzakta bir gün geçirmek uçurumun kenarında kaldığını belirten Özdemir, "Benim hayalim vardı, yatağımı, paletlerimi buraya getirmek istedim. Bugün yıldızların altında yatmak istiyorum. Kahvaltımı, yemeğimi burada yiyeceğim. Siirt’in sıcağından bunaldığım için bugün burada yatacağım. Güzel bir gün geçireceğim burada inşallah. İnsanların hayallerinin peşinden koşması lazım ben de bütün hayallerimi yaptım. Kamp çadırım burada, paletlerim burada, yatağım burada, masam burada bugün bunu yapacağım. Bütün emekleri ben yaptım. Hayallerim vardı burada yatmak, mutlu olmak insana huzur veriyor, mutluluk veriyor. Hayallerimin peşindeyim, manzara arıyorum kendime. Mutlu olmak istiyorum" dedi.


Güncel 24.08.2020 12:55:21 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

ALKÜ'den Akseki MYO'ya Togg desteği

3

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

4

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

5

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

6

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

9

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu