Hayırseverlerin bağışladığı engelli araçları sahiplerine teslim edildi

Hayırseverlerin bağışladığı engelli araçları sahiplerine teslim edildi

Hayırseverlerin bağışladığı engelli araçları sahiplerine teslim edildi

ANTALYA - Türkiye Yardım Gönüllüleri Platformuna bağışlanan engelli araçları ihtiyaç sahibi 2 çocuğa ücretsiz teslim edildi.

Platform gönüllüsü Doğan Elden, işadamları Tarık Balık, İsmail Balık, Sadık Balık ve Recep Balık tarafından platformlarına manuel engelli araçları hibe edildiğini söyledi.

Araçları, bedensel engelli 10 yaşındaki Azra Uslu ve kardeşi 8 yaşındaki İbrahim Uslu'ya teslim ettiklerini belirten Elden, "Antalya'mızın vicdan ve merhamet sahibi çok değerli iş insanları yardım talebimize sessiz kalmadılar. Rabbim hepsinden razı olsun Teslim ettiğimizde çocukların samimi gülüşleri bizi de mutlu etti. Bir kez daha iyilik, samimiyet kazandı." dedi.

Elden, hayırseverlerin yaptıkları yardımlarla engelli ailelerinin hayatını kolaylaştırdığını vurgulayan Elden, her zaman ve her yerde iyiliğin kazanacağını kaydetti.



Yurt Dünya 6.05.2025 17:08:58 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da kamyona çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

2

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü

3

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı

4

Osmaniye’de mavi yumurtlayan tavukları çalan şüpheli polis tarafından yakalanıp tutuklandı

5

Antalya'da "15. Uluslararası Yeni Yıl Pazarı" açıldı

6

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

7

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

8

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

9

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı

10

MASTOB Başkanı Süral, iş yeri açma yönetmeliğini değerlendirdi