Hayvan pazarı yer tahsisleri başvuruları başlıyor

Hayvan pazarı yer tahsisleri başvuruları başlıyor

Hayvan pazarı yer tahsisleri başvuruları başlıyor

Sivas Belediyesi hayvan pazarlarında kurbanlık satışı yapmak isteyen vatandaşların 28 Haziran ile 2 Temmuz tarihleri arasında başvuru yapmaları gerektiğini açıkladı.
Kurban bayramına sayılı günler kala hayvan pazarlarında yoğunluk yaşanıyor. Sivas Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre kurbanlıkların satışa sunulduğu hayvan pazarında satış yapmak isteyen vatandaşlar için yer tahsisi başvurularının 28 Haziran 2021 Pazartesi günü başlayıp 02 Temmuz 2021 Cuma günü sona ereceği açıklandı.

Yerler kura çekimi ile belirlenecek
Müracaatların Sivas Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne yapılacağı söylenirken hayvan pazarında satış yapmak isteyen esnafların yerlerinin de kura çekimi ile belirleneceği bildirildi. Kura çekiminin Pazar yerinde yer alan çadırlar için 05 Temmuz Pazartesi saat 14.00’da yapılacağı, padoklar için ise aynı gün saat 15.00’da yapılacağı açıklandı. Sivas Belediyesi Hayvan Pazarında kurbanlık satışları, 06 Temmuz 2021 Salı günü itibariyle başlayacak.


Güncel 21.06.2021 15:09:39 0

İlginizi Çekebilir

1

Dünya Etnospor Birliği Başkanı Bilal Erdoğan, Kahramanmaraş'ta STK temsilcileri ve gençlerle buluştu

2

Alanyaspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı

3

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

4

Hatay'da tırla çarpışması sonucu ikiye ayrılan otomobilin sürücüsü yaralandı

5

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarda bulundu

6

Alanya'da huzurevinde yaşayan kişi bedenini kadavra olarak bağışladı

7

Antalya'da "Sanal Bahis ve Kumarın Görünmeyen Yüzü" konferansı düzenlendi

8

Burdur'daki Gölhisar Gölü'nde su seviyesinin azalmasına karşı alınabilecek önlemler toplantıda görüşüldü

9

Anamur'da "Etkili İletişim Becerileri" söyleşisi düzenlendi

10

Kaleci İsmail Çipe'nin babasının cenazesi Hatay'da defnedildi