Henüz 3 yaşında: Oyuncak araba kullanır gibi Ferrari’yi kullandı

Henüz 3 yaşında: Oyuncak araba kullanır gibi Ferrari’yi kullandı

Henüz 3 yaşında: Oyuncak araba kullanır gibi Ferrari’yi kullandı

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu’nun gündemden düşmek bilmeyen 3 yaşındaki oğlu Zayn bu kez de Ferrari kullandı. Adeta oyuncak bir araç kullanırmış gibi, milyonluk otomobili kullanan minik Zayn’in videosu sosyal medyada gündem oldu.
Boyundan büyük kullandığı araçlarla sık sık gündeme gelen AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu’nun 3 yaşındaki oğlu Zayn bu kez de Ferrari kullandı. Yaptıklarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Zayn, milyonluk otomobili adeta oyuncak bir araç gibi kullandı. Evlerinin bahçesinde koltuğuna oturduğu milyonluk lüks otomobili boyu yetmediği için araç üzerine yerleştirilen kameraya bağlı ekrandan bakarak kullanan ve garaja tekrar geri park eden Zayn’in görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.
Zayn Sofuoğlu’nun sosyal medya hesabından ‘Ferrarilerde uzaktan kumanda var mı?’ denilerek yapılan paylaşıma yorum ve beğeni yağdı.


Güncel 31.01.2023 13:31:49 0

İlginizi Çekebilir

1

32. Golf Mad Turnuvası sona erdi

2

Hatay'da otomobilde çıkan yangın söndürüldü

3

Antalya'nın yüksek kesimleri beyaza büründü

4

Adana'da evde çıkan ve okul lojmanına sıçrayan yangın söndürüldü

5

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

6

Kahramanmaraş'ta "UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi

7

Hatay'da fırtına etkili oluyor

8

Hatay'da eşini baltayla öldürerek evin banyosuna gömen zanlı tutuklandı

9

LÖSEV gönüllüleri "Dünya Gönüllüler Günü"nde bir araya geldi

10

Mobilya sektörü MOSDER Business'ta buluştu