Her Kitap Bir Dünya projesi

Her Kitap Bir Dünya projesi

Her Kitap Bir Dünya projesi

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilerek uygulanan ’Her Kitap Bir Dünya Projesi’ Çorlu Şehit Hamza Çavuş İlkokulu’nda uygulandı.
Çorlu’da eğitim öğretim veren kurumlar arasında yer alan Şehit Hamza Çavuş İlkokulu’nda Her Kitap Bir Dünya Projesi kapsamında etkinlik düzenlendi.
Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulanan Her Kitap Bir Dünya Projesi kapsamında Doğan Cüceloğlu’nun “Var mısın?” adlı kitabı Çorlu Şehit Hamza Çavuş İlkokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından okunarak değerlendirildi.
Proje sunumuna katılan Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ve Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan öğrenci ve öğretmenleri tebrik ettiler. Tekirdağ il milli eğitim müdürlüğü tarafından proje sunumunu yapan öğretmen ve öğrencilere teşekkür belgeleri verildi.


Güncel 16.12.2021 11:28:33 0
Anahtar Kelimeler: her kitap bir dünya projesi

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da tırla çarpışması sonucu ikiye ayrılan otomobilin sürücüsü yaralandı

2

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarda bulundu

3

Alanya'da huzurevinde yaşayan kişi bedenini kadavra olarak bağışladı

4

Antalya'da "Sanal Bahis ve Kumarın Görünmeyen Yüzü" konferansı düzenlendi

5

Burdur'daki Gölhisar Gölü'nde su seviyesinin azalmasına karşı alınabilecek önlemler toplantıda görüşüldü

6

Anamur'da "Etkili İletişim Becerileri" söyleşisi düzenlendi

7

Kaleci İsmail Çipe'nin babasının cenazesi Hatay'da defnedildi

8

İstanbul Atlas Üniversitesi Uluslararası Danışma Kurulu Üyeliğine yeni isim

9

Mersin'de ilkokul öğrencileri tarihi mekanların hem maketini hem resmini yaptı

10

DeFacto'dan Layering Koleksiyonu ile kişiselleştirilmiş parfüm deneyimi