Herkes evde onlar sabah 6’dan itibaren göreve gidiyor

Herkes evde onlar sabah 6’dan itibaren göreve gidiyor

Herkes evde onlar sabah 6’dan itibaren göreve gidiyor

İstanbul’da, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu bugünlerde sokakta kimse yokken, temizlik işçileri görevleri başında çalışmaya devam ediyor.

Korona virüsle (Covid-19) mücadele kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması üçüncü gününde devam ediyor. 15 ilde uygulanan kısıtlama sürerken sokak ve meydanlar boş kaldı. Herkesin evinde olduğu bugünlerde, onlar süpürge ve faraşlarını alarak sabahın erken saatlerinde görevinin başına geliyor. Kısıtlamadan muaf tutulan temizlik görevlileri sabah saat 06.00 itibariyle boş kalan sokak ve meydanlarda görevlerine devam ediyor.

Enver Deyan, kısıtlamaya rağmen görevlerinin başında olduklarını söyledi.
Dışarıda olması nedeniyle tehlike olduğunu ama kimsenin olmamasıyla sokakların daha temiz kaldığını belirten Fatih’te görevli Deyan, “Görevimizin başındayız, çöp varsa temizliyoruz, yoksa dolaşıyoruz. Çöp falan yere atmıyorlar, sokaklar boş kimse yok. Hep bu kadar temiz olsa, bizim insanlar yerlere çöp atmasa daha memnun oluruz, hastalık olmuyor” diye konuştu.


Güncel 18.05.2020 09:42:03 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da kalorifer kazanının patlaması sonucu yangın çıkan evdeki 3 kişi yaralandı

2

Mersin'de çikolata yedikten sonra rahatsızlanan 10 öğrenciden 7'si taburcu edildi

3

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Mersin'de konuştu:

4

"İyilik Korosu" Türkan Şoray ile Mersin'de aynı sahneyi paylaşacak

5

Hatay'da tır dorsesinde 220 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi

6

Bozyazı ilçesinde kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

7

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

8

Hatay'da Türk Kızılay ve Kore Kızılhaçından depremzede çocuklara etkinlik

9

Akdeniz'de görülen Hint-Pasifik kökenli oluklu yengeçler İskenderun'da inceleniyor

10

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı