Heyelan nedeniyle boşaltılan 5 katlı binada yeni gelişme

Heyelan nedeniyle boşaltılan 5 katlı binada yeni gelişme

Heyelan nedeniyle boşaltılan 5 katlı binada yeni gelişme

Samsun’da heyelan nedeniyle boşaltılan 5 katlı binada AFAD ekiplerince yapılan ilk incelemede binanın taşıyıcı kolonları ve yapısal unsurlarının zarar görmediği anlaşıldı.
Samsun’un Canik ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi Gökçekaya Sokak’ta gece saatlerinde meydana gelen heyelanda yamaçtan kopan kaya parçaları 5 katlı apartmana zarar verdi. AFAD ekiplerinin ve mühendislerinin günün ilk ışıklarıyla birlikte yaptıkları incelemelerde heyelanın 5 katlı binaya yaptığı tahribat araştırıldı. Kaya ve toprak parçalarının binanın ana unsurlarına zarar vermediğini gözlemleyen uzmanlar, raporu bugün hazırlayıp, ilgili birimlere gönderecek. Raporun birimlere gönderilmesinin ardından söz konusu binanın tekrar ikamete açılması bekleniyor.
İncelemede, ilk bulgulara göre binanın ikamete açılmasında bir sıkıntı gözlemlenmediği ve 17 Mart Perşembe günü nihai kararın tüm birimlere ve ilgililere iletileceği öğrenildi.


Güncel 16.03.2022 16:09:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kamyonun çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

2

Belediye Hizmetleri Projesi'nin toplam büyüklüğü 368 milyon avroya ulaştı

3

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

5

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

8

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

9

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

10

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor