Hikmet Kahraman, Uşakspor başkanlık görevinden istifa etti

Hikmet Kahraman, Uşakspor başkanlık görevinden istifa etti

Hikmet Kahraman, Uşakspor başkanlık görevinden istifa etti

Uşakspor Kulüp Başkanı ve Aynı zamanda Uşak belediye Başkan yardımcısı olan Hikmet Kahraman, Uşakspor başkanlık görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Gece yarısı sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, Uşakspor’un devir işlemlerinin tamamlandığını, ancak alt yapıyı belediye olarak kesinlikle bırakmayacaklarını ve burada yeni şampiyonluklar yaşatacaklarını ve yıldız sporcular yetiştireceklerini belirtti.

Uşakspor Başkanlığını 3 yıldır sürdüren Uşak belediye Başkan yardımcısı Hikmet Kahraman kulübün, Galatasaray eski yöneticisi Ural Aküzüm’ün sahibi olduğu, “Uşakspor Sportif Faaliyetler A.Ş.”ye devredilmesinden sonra başkanlık görevinden istifa etti. Kahraman, istifasını şu ifadelerle kamuoyuna duyurdu, “Üç sezon önce zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerken başlayıp büyük bir gururla, şerefle yapamaya çalıştığımız şanlı Uşakspor’umuzun başkanlığından bugün itibari ile resmen ayrılmış bulunuyorum. Öbür taraftan bildiğiniz üzere takımımızda devir ile ilgili devam eden bir süreç vardı. Devir işlemi artık tamamlandı ve takımımız bundan sonraki süreçte Uşakspor Sportif Faaliyetler A.Ş. olarak çalışmalarını sürdürecek”

“Bu şehrin gençlerini bırakmıyoruz”
Alt yapıda devam edeceklerini belirten Kahraman, “Özellikle belirtmek istiyorum ki her zaman bizler de elimizden geldiğince Uşakspor’umuzun yanında ve destekçisi olamaya devam edeceğiz. Ruhunu iyi bildiğimiz, öz değerlerine daima saygı duyup sahip çıktığımız Uşakspor’da, şüphesiz ki bundan sonra da aynı heyecan kendisini gösterecek, camiamız her geçen gün büyüyerek güçlenecektir. Özellikle Belediye Başkanımız Mehmet Çakın başkanımızın isteğiyle bu şehrin gençlerini bırakmıyoruz. Takımımızın alt yapısını özel bir protokol ile Uşak Belediyesinde devam edeceğiz. Görev yaptığımız süre boyunca alt yapı ve tesisleşmeye büyük önem vererek bu konuda çok çalıştık” dedi.


Spor 21.08.2022 16:16:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

ALKÜ'den Akseki MYO'ya Togg desteği

3

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

4

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

5

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

6

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

9

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu