Hırsız beğenmediği ayakkabıyı diğeriyle değiştirdi

Hırsız beğenmediği ayakkabıyı diğeriyle değiştirdi

Hırsız beğenmediği ayakkabıyı diğeriyle değiştirdi

Gaziosmanpaşa’da teravih namazı kılındığı sırada camiye giren hırsız, beğenmediği ayakkabıyı değiştirerek camiden kaçtı. Yaşanan hırsızlık anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, geçtiğimiz Pazartesi akşamı Gaziosmanpaşa’daki Sarıgöl Camii’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, teravih namazının kılındığı sırada camiye giren şüpheli namaz kılıyormuş gibi yaptı. Bir süre sonra ayakkabıların bulunduğu rafa yönelen şüpheli raftaki bir ayakkabıyı montunun altına sokarak yürümeye başladı. Aldığı ayakkabıyı beğenmeyen şüpheli, geri gelerek ayakkabı rafından kendine başka bir ayakkabı seçti. Şüpheli aldığı ayakkabıyı tekrar montunun altına sokarak olay yerinden uzaklaştı.
Hırsızlık anı caminin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, çıkış kapısına yakın oturan hırsız bir ayakkabıyı raftan alıyor. Aldığı ayakkabıyı beğenmeyen hırsız başka bir ayakkabıyı montunun altına sokarak camiden uzaklaşıyor.


Yurt Dünya 28.04.2022 09:35:33 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk savunma sanayisi 2026 yılında da hız kesmeyecek

2

Adana'da bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı

3

Hatay'da istinat duvarının çökmesi 6 araçta hasara yol açtı

4

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Kahramanmaraş'ta anahtar teslim töreninde konuştu:

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Bodrum FK-Serikspor maçının ardından

7

Futbol: Trendyol 1. Lig

8

AK Parti Sözcüsü Çelik, Adana'da konuştu:

9

Bakan Kacır, Kahramanmaraş'ta "SOGEP" projelerinin imza törenine katıldı

10

Türkiye'nin yeni milli mühimmatı EREN göreve hazırlanıyor