Hırsız sandıkları firma çalışanını dövdüler

Hırsız sandıkları firma çalışanını dövdüler

Hırsız sandıkları firma çalışanını dövdüler

Adıyaman’da bir ikametin nakliyesi için girdikleri binada hırsız sanılan firma çalışanı darp edildi.
Edinilen bilgilere göre, Yeni Sanayi Mahallesi Karayolları Kavşağı yakınlarında bulunan bir sitedeki dairede bulunan ev eşyalarının naklini gerçekleştirmek isteyen bir firmanın çalışanı bina içerisine girdiği esnada çevrede bulunan bina sakinleri tarafından hırsız sanıldı.
Firma çalışanın açıklama yapmasına fırsat vermeyen vatandaşlar, çalışanı tekme tokat dövüp darp etti. Arkadaşının darp edildiğini fark eden firmanın diğer çalışanları da araya girerek vatandaşları sakinleştirdi.
Daire sahibi tarafından yapılan anlaşma çerçevesinde geldiği tespit edilen firma çalışanlarından vatandaşlar tarafından özür dilendi. Daha sonra olay yerine gelen polis ekipleri, davacı ve şikayetçinin olmaması üzerine olay yerinden ayrılırken darp edilen firma çalışanı ve beraberindeki arkadaşları, işlerine kaldıkları yerden devam etti.


16.04.2023 15:51:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da otomobilde çıkan yangın söndürüldü

2

Antalya'nın yüksek kesimleri beyaza büründü

3

Adana'da evde çıkan ve okul lojmanına sıçrayan yangın söndürüldü

4

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

5

Kahramanmaraş'ta "UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi

6

Hatay'da fırtına etkili oluyor

7

Hatay'da eşini baltayla öldürerek evin banyosuna gömen zanlı tutuklandı

8

LÖSEV gönüllüleri "Dünya Gönüllüler Günü"nde bir araya geldi

9

Mobilya sektörü MOSDER Business'ta buluştu

10

Adana'da Ukraynalı çocuklar için merkez açıldı