Hırsız telefonları kapıp kaçtı, çalışanlara şaştı kaldı

Hırsız telefonları kapıp kaçtı, çalışanlara şaştı kaldı

Hırsız telefonları kapıp kaçtı, çalışanlara şaştı kaldı

Gaziantep’te bir hırsız müşteri gibi girdiği telefoncuda incelediği 2 telefonu alarak kaçtı. Ne yapacağını şaşıran iki çalışan kısa süreli şok yaşadı.
Olay, Şehitkamil Kayaönü Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir şahıs telefon satışı yapan bir dükkana girdi. Bir süre çalışanlarla sohbet eden şüpheli incelemek istediği iki telefonu istedi. Çalışanlardan biri telefonları verdi telefonları inceleyen şüpheli çalışanların bir anlık dalgınlığından faydalanarak iki cep telefonunu alarak dükkandan kaçtı. Olayın şaşkınlığı ile bir süre ne yapacağını bilemeyen çalışanlar daha sonra hırsızın peşinden koştu.
Olayın ihbarı üzerine güvenlik kameralarını inceleyen polisler iki şüpheli belirledi. Yapılan çalışma sonucu gözaltına alınan iki şüpheliden birinin uyuşturucu madde ticaretinden 5 yıl hapis cezası olduğu ortaya çıktı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden biri tutuklanırken diğeri adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.


Yurt Dünya 10.07.2020 19:19:26 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Mersin Milletvekili Kıratlı kuvvetli yağıştan etkilenen ilçelerde inceleme yaptı

2

Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 6 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

3

GÜNCELLEME - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

4

GÜNCELLEME 2- Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki ölü sayısı 9'a yükseldi

5

Türk savunma sanayisi ihracat odaklı büyümeyi sürdürecek

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Hatay'da depremde hasar gören 500 Evler Sitesi'nin yerinde güvenli konutlar yükseldi

7

Antalya'da yolcu otobüsü şarampole devrildi

8

Adana, Hatay, Mersin, Kayseri, Osmaniye ve Niğde'de 287 bin 254 su kuşu sayıldı

9

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, BOTAŞ Dörtyol Terminali'nde konuştu:

10

Gülnar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zeynel Nar yeniden görevine seçildi