Hisarcık MYO’da “Büyük Zaferin 100. Yılında Milli Mücadele Dönemi” konulu konferans

Hisarcık MYO’da “Büyük Zaferin 100. Yılında Milli Mücadele Dönemi” konulu konferans

Hisarcık MYO’da “Büyük Zaferin 100. Yılında Milli Mücadele Dönemi” konulu konferans

Hisarcık Meslek Yüksekokulu Mehmet Ali Tahtalı Amfisinde “Büyük Zaferin 100. Yılında Milli Mücadele Dönemi” konulu konferans gerçekleştirildi.
Hisarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü katkılarıyla Hisarcık Çok Programlı Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Hakan Karademir ve Hisarcık 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Raziye Kocalar tarafından verilen konferansta Ulusal Kurtuluş Savaşının öncesi ve sonrası, Kurtuluş Savaşı dönemi ve yaşanan gelişmeler hakkında öğrencilere sunumlar yapıldı.
Konferansa MYO Müdürü Öğr. Gör. Burak Kavaslar, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Tevfik Karaşahin ve Öğr. Gör. Yeter Akkaya, MYO Sekreteri Arif Köylü ve akademik ve idari personel katıldı.
Müdür Burak Kavaslar, konferans sonunda Hisarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci’ye desteklerinden dolayı, öğretmenler Hakan Karademir ve Raziye Kocalar’a da Teşekkür Belgelerini vererek Meslek Yüksekokulu adına teşekkür etti.


Güncel 28.05.2022 10:43:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Sinemanın usta ismi Türkan Şoray "İyilik Korosu" ile sahneye çıktı

2

Basketbol: FIBA Şampiyonlar Ligi

3

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Antalya'da temaslarda bulundu

4

Antalyaspor, Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürdü

5

Antalya'nın tescilli portakalları tanıtıldı

6

Mersin'de bir çiftçinin çamurlu ayakkabısını çıkararak markete girmesi kameraya yansıdı

7

Isparta'da 17 yaşındaki genç yazar 4. kitabını fuarda tanıtıyor

8

Antalya'yı merak eden Nevşehirli öğrenci, Milli Eğitim Müdürünün misafiri oldu

9

Antalyalı firma "şifalı bitkileri" 40 ülkeye ihraç ediyor

10

Osmaniye'de ilkokul öğrencileri limon kolonyası yaptı