Hisarcık’ın Karbasan köyü karantinaya alındı

Hisarcık’ın Karbasan köyü karantinaya alındı

Hisarcık’ın Karbasan köyü karantinaya alındı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesine bağlı Karbasan köyü, korona virüs (Kovid-19) vakalarının artış göstermesi nedeniyle 14 gün karantinaya alındı.
İlçe Hıfzıssıhha Kurulu, pozitif vakalardaki artış nedeniyle bireysel izalasyonun yeterli olamayacağı için karantina uygulamasına karar verildiğini belirterek, ”Karbasan Köyünde alınan tedbirlerin bulaşın yayılım hızının düşürülmesine olan etkisinin en üst noktaya taşınabilmesi amacıyla 10 Ağustos tarihinde saat 16.00’dan, 24 Ağustos saat 16.00’ya kadar 14 gün süreyle karantina uygulaması başlatılmıştır” denildi.
Jandarma Komutanlığı ekiplerince demir bariyerler konularak giriş çıkışlara kapatıldı. Köydeki vatandaşların ihtiyaçlarının ise Hisarcık Kaymakamlığı’nca koordine edilen Vefa Sosyal Destek Gruplarınca karşılanacağı ifade edildi.


Güncel 10.08.2020 20:44:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

2

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

3

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

4

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

5

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

6

SunExpress'te üst düzey atama

7

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

8

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

9

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

10

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi