Hisarcık’ta Hızlı Klavye Kullanım Kursu açıldı

Hisarcık’ta Hızlı Klavye Kullanım Kursu açıldı

Hisarcık’ta Hızlı Klavye Kullanım Kursu açıldı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Hızlı Klavye Kullanım (F klavye) Kursu açıldığı bildirildi.
Hisarcık Çok Programlı Anadolu Lisesi Muhasebe ve Finansman Alan Şefi Cemil Şimşek tarafından Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bilgisayar laboratuvarında verilen toplam 72 saat süreli Hızlı Klavye Kullanım kursuna 29 kursiyer katılıyor.
Kursiyerlere F Klavyeyi hızlı kullanma tekniklerinin öğretildiği Hızlı Klavye Kullanım kursunun aralık ayına kadar devam edeceğini belirten Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Sebiha Kaya,” Her yıl açılan Hızlı Klavye Kullanım kursu sayesinde Hisarcık içinden ya da dışından kursa gelerek, hızlı klavye kullanma becerisini geliştiren kursiyerler aldıkları belgelerle ve kazandıkları yetenekle çeşitli adliyelerde Zabıt Katibi olarak işe başlamışlar ya da görevlerinde yükselmişlerdir. F Klavye Kursları istihdam oluşturma noktasında katkı sağladığı için önemi büyüktür” dedi.


Güncel 15.10.2021 10:32:56 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Hatay'da konuştu:

2

Burdur İl Emniyet Müdürü Kurt, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

Hatay'da zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı

4

Alanyaspor, Eyüpspor maçına hazır

5

Kahramanmaraş’ta kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

6

Trabzonspor'un Antalya deplasmanındaki takım otobüsüne taşlı saldırı

7

Mersin'de kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiliyor

8

Spotify yeni ofisi ve yönetimiyle Türkiye'ye olan bağlılığını güçlendiriyor

9

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Kaya, Osmaniye'de ziyaretlerde bulundu

10

Hatay'da çizgili sırtlan ve dağ ceylanı fotokapanla görüntülendi