Hollanda'nın Ankara Büyükelçisi Kwaasteniet, Mersin Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti

Hollanda

Hollanda'nın Ankara Büyükelçisi Kwaasteniet, Mersin Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti

MERSİN (AA) - Hollanda'nın Ankara Büyükelçisi Marjanne de Kwaasteniet, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'e ziyarette bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Seçer, makamında ağırladığı Kwaasteniet'e kent ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Seçer, konuşmasında, Hollanda ve Türkiye’nin çok yönlü ilişkilerinin, Mersin özelinde de geliştirilmesi gerektiğini belirterek, "Mersin'in tarım konusundaki önemli potansiyelini düşündüğüm zaman Hollanda ile çok önemli iş birliklerinin olabileceğini düşünüyorum. Umut ediyorum ki bu ziyaret, ilişkilerimizin gelişmesi açısından son derece faydalı olacak." ifadesini kullandı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecindeki çalışmalara da değinen Seçer, şunları kaydetti:

"Sosyal politikalar konusunda pandeminin getirdiği komplikasyonlara maruz kalan vatandaşlarımıza yardım konusunda çalışmalar yaptık. Pandemi ile mücadelede, özellikle toplu yaşam alanlarındaki dezenfeksiyon işlemlerine kadar birçok konuda kurum olarak görevimizi yerine getirdik. Tabii ki diğer kurumlar ve vatandaşlarımızın da desteği ile bu süreci aşmaya çalışıyoruz."

Kwaasteniet de belediyelerin Kovid-19 sürecinde aktif görev aldığını kaydetti.

Görüşme, karşılıklı hediye takdimiyle son buldu.



Bölgeden 22.04.2021 16:05:06 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatayspor, Taylan Özgün'ü transfer etti

2

Adana'da şehit polis memuru Mustafa Akgül'ün ailesine ev hediye edildi

3

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesinden 225 öğrenciye uygulamalı eğitim

4

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Antalya'da TGSP'nin eğitim programında konuştu:

5

Burdur'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

6

Antalya'da düzenlenen "TGSP Gençlik Liderliği Eğitim Programı" etkinliklerle sürdü

7

Antalyaspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına devam etti

8

Kepez'de sağanak sonrası bozulan yollar onarıldı

9

CHP Genel Başkanı Özel, Hatay ziyaretinde konuştu:

10

Kahramanmaraş'ta "Asrın Felaketinde Gazetecilik Paneli" düzenlendi